Food

McDonald’s lanceert een nieuwe McFlurry voor deze zomer (+ WIN!)

De ‘echte zomer’ laat nog even op zich wachten, dus daarom moeten we zelf de zomer maar in huis halen. Gelukkig is dat niet zo heel moeilijk: haal bijvoorbeeld een bos met bloemen, geef je muur een nieuw kleurtje óf haal de nieuwe smaak McFlurry bij McDonald’s! Benieuwd om welke smaak het gaat? Lees dan snel verder.

McDonald’s lanceert nieuwe smaak McFlurry
Joehoe, vanaf morgen is McDonald’s weer een nieuwe smaak McFlurry rijker. We hebben het namelijk over de zomermix van 2019 en dat is dit jaar: Apple Pie Toffee. De nieuwe McFlurry bestaat uit heerlijk romig softijs met karamelsaus, krokante Apple Pie crumbles en stukjes toffee. Oh la la, dat klinkt weer als een goddelijke combinatie. Wil jij de nieuwe McFlurry gratis proeven en kans maken om een speciale McFlurry-prijs? Lees dan snel verder.

mcflurry apple pie toffee

WIN: McFlurry handdoek + gratis de nieuwe McFlurry proeven
Hoewel de zomer in Nederland moeilijk op gang komt, gaat volgende week dan toche eindelijk het zonnetje meer schijnen. Dus of je nou op vakantie gaat of niet, een strandlaken komt zeker van pas de komende weken. Goed nieuws, want wij mogen maar liefst zes (!) van deze exclusieve McFlurry badlakens weggeven inclusief een bon waarbij je de nieuwe McFlurry gratis mag proberen. Scroll door om mee te doen aan de winactie.

mcflurry handdoek

Wat moet je doen om kans te maken?
1. Vul hieronder in waarom jij een jaar lang chocolade moet winnen en vergeet zeker ook niet (!) daar je adresgegevens + je e-mailadres achter te laten, want dan komt de prijs goed bij de winnares terecht!
2. Volg Girlscene op Facebook en Instagram

{@module=postContest id=”763″}

Niet gewonnen? Je kunt ook een McFlurry badlaken winnen via de McDonald’s-App!

 

 

 

Beeld: Unsplash