News

Deze Riverdale-ster is ten huwelijk gevraagd

Oh la la, wat een geweldig nieuws! Eén van de Riverdale-acteurs is deze week ten huwelijk gevraagd. Benieuwd welke dame nu met een ring om haar vinger rondloopt? Lees dan snel verder en check met wie ze in het huwelijksbootje stapt.

Riveradale-ster gaat trouwen
Nu de opnames van Riverdale even stilliggen, hebben de acteurs even rust en tijd om bij te komen op vakantie. Eén van de Riverdale-sterren koos ervoor om met haar vriend af te reizen richting de Grand Canyon. Tijdens het bezoek aan de Mooney Falls werd ze ten huwelijk gevraagd en de foto is echt te cute. 

We hebben het over Vanessa Morgan, die de rol van Toni Topaz speelt in Riverdale. In de serie heeft ze een relatie met Cheryl, maar in het echte leven is ze samen met honkballer Michael Kopech. Michael ging op zijn knieën bij de waterval en vroeg zijn 27-jarige liefje Vanessa ten huwelijk. Scroll door om te zien hoe dat eruit zag.

Lees hier alles over Riverdale seizoen 4 en hier wanneer het op Netflix staat.

vanessa morgan riverdale ten huwelijk gevraagd

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

Spontane actie
Vanessa deelde het grote nieuws gisteren op haar Instagram en schreef bij de foto: ”voor altijd”. Michael vertelt in zijn Instagram-post dat het een redelijk spontane actie was, maar dat ze allebei wisten dat dit voor altijd was. 

Beeld: Getty Images