News

Quentin onthult wanneer ze erachter kwamen dat Channah zwanger was tijdens Temptation Island VIPS 2019

Morgen is het tijd voor de tweede aflevering van Temptation Island VIPS 2019. Zoals jullie misschien al weten blijven niet alle koppels tot het einde op het eiland en verlaten Channah en Quentin de villa vroegtijdig. Het blijkt namelijk dat Channah zwanger is. Wanneer ze erachter kwamen en de villa gaan verlaten lees je hier.

Quentin en Channah verlaten Temptation Island door zwangerschap
Zo’n drie maanden geleden vertelden wij jullie al dat Quentin en Channah een kindje verwachten. Dat ze een baby krijgen was natuurlijk leuk nieuws, alleen hoe gingen ze dat doen met hun deelname aan Temptation Island VIPS 2019? Zoals je in aflevering 1 hebt gezien deed het koppel wel gewoon mee aan het programma en daar hadden de kijkers hun vraagtekens bij.

Twee dagen voor deelname
Later werd bekend gemaakt dat het koppel Temptation Island vroegtijdig gaat verlaten. Quentin onthult wanneer ze erachter kwamen dat Channah zwanger was tijdens Temptation Island VIPS 2019 “In de aanloop naar Temptation Island, twee dagen van tevoren, kwamen we erachter. We moesten heel snel schakelen. Ons hoofd zat al bij Temptation, we zaten al in die flow. En toen hebben we toch besloten om mee te doen”. Vervolgens vertelt hij dat ze Temptation Island enorm hebben onderschat. ”We dachten: onze liefde overwint het wel. Maar het is zwaar en heftig geworden.”

Aflevering 2 Temptation Island VIPS 2019
In de teaser van aflevering 2 zagen we al dat Channah aan Yolanthe vroeg of zij ‘even bij haar mocht blijven zitten’. Waarschijnlijk laat ze op dat moment weten dat ze zwanger is en stapt ze op een gegeven moment samen met Quentin uit Temptation. Of ze spijt hebben van deze keuze? “Ik was blij dat ik weg mocht, beste keuze ooit! Ik had geen week langer daar willen zitten. Ik ben door een emotionele hel gegaan, ik was blij dat ik eindelijk uit die villa mocht.” aldus Quentin.

Nieuw koppel Temptation Island VIPS 2019
Welk koppel er voor Channah en Quentin in de plaats komt is nog niet officieel bevestigd. Wel gaan de gereuchten dat dit koppel meedoet.

Bron: Shownieuws