News

Dit gebeurt er tijdens aflevering 1 van Temptation Island VIPS 2019

We kijken er al maanden naar uit en deze week is het eindelijk zover: vandaag is het weer tijd voor Temptation Island VIPS 2019. Girlscene sprak deze week met de verleid(st)ers en de kandidaten en we zagen de eerste afleveringen. Geloof ons, het belooft een heel vurig seizoen te worden. Wij hebben vandaag alvast een exclusieve sneak peek voor jullie. Ben je klaar voor heel veel drama en juice? Lees dan snel verder.

Girlscene was deze week aanwezig bij de persdag van Temptation Island VIPS 2019. We spraken met de koppels, de verleiders en de verleidsters en kregen heel wat inside information om natuurlijk met jullie te delen. Daarnaast mochten wij de eerste aflevering alvast bekijken en geven wij alvast wat geheime beelden prijs.

mannen temptation island vips 2019

Villa Spice & Villa Ban Suriya
De mannen verblijven dit jaar in Villa Ban Suriya en de vrouwen zitten de komende twee weken in Villa Spice. Echt geen straf om hier te zitten… Benieuwd hoe de villa’s er van binnen uitzien? Klik dan hier. (link wordt toegevoegd)

villa's temptation island vips 2019

De eerste beelden van Temptation Island VIPS 2019
Zoals al bekend was doet Lie, bekend van Ex on The Beach, mee als verleidster dit seizoen. Wat we alleen nog niet wisten is dat Fabrizio een verleden heeft met de blondine. Het nieuws dat Lie meedoet valt bij Pommeline dan ook in het verkeerde keelgat. Maar niet alleen Pommeline hoeft zich te vrezen, Quentin heeft namelijk óók een verleden met Lie. Als dat maar goed gaat…

Temptation Island VipsTemptation Island Vips

Is dit het bewijs dat het over is tussen Damian en Shirley?
Damian vertelde aan Girlscene dat hij het niet aanraadt om mee te doen aan de ultieme relatietest. ”Het was wel een toffe unieke ervaring en tuurlijk kwam ik hier wel heen voor antwoorden en die antwoorden heb ik ook gekregen. Dat gaan jullie meer dan zeker zien dit seizoen.” Zegt hij hier nou dat Shirley de mist in is gegaan?  Uh oh… We gaan het allemaal zien de komende weken!

Thomas gaat los terwijl hij Yasmin in tranen achterlaat
In het voorstukje van Temptation Island VIPS 2019 zagen we Yasmin (de vriendin van Thomas Cox) in tranen. In de eerste aflevering is ook te zien dat YouTuber Thomas het wel erg naar zijn heeft met de verleiders, vooral met Daniëlle, misschien wel iets té… Als dit al na één dag is, zal Thomas het dan wel redden om veertien dagen zijn handjes thuis te houden?

verleidster thomas cox

Firework time
Als klap op de vuurpijl, eindigt de aflevering met vuurwerk. En we weten allemaal wat vuurwerk betekent… 
temptation island vips

Temptation Island VIPS 2019 is vanaf donderdag 27 juni te zien op Videoland.

Beeld: Videoland/Girlscene