Films & Series

Riverdale start het vierde seizoen met een eerbetoon aan Luke Perry

Ben jij groot Riverdale-fan? Dan heb je waarschijnlijk het derde seizoen van Riverdale al uitgekeken en ben je op de hoogte van het verdrietige nieuws dat Luke Perry (Fred Andrews in de serie) tijdens de opnames overleed… Wellicht vroeg jij je ook af waarom er geen aflevering opgedragen was aan Luke en daar is nu het antwoord op. Riverdale start het vierde seizoen namelijk met een eerbetoon aan Luke Perry.

Vanaf oktober start seizoen 4 van Riverdale. De eerste aflevering krijgt de titel ‘In Memoriam’. Dit maakte Roberto Aguirre-Sacasa, de maker van de serie, gisteren bekend. “Waarschijnlijk de belangrijkste aflevering van Riverdale die we dit jaar, of misschien wel ooit, zullen maken”, plaatste hij op Instagram. “Een eerbetoon aan onze verloren vriend. Dankbaar voor de mogelijkheid om Luke en Fred op deze manier te eren.”

Luke overleed in maart dit jaar aan een beroerte en werd slechts 52 jaar. In april werd de laatste aflevering uitgezonden waarin Luke Perry te zien was als Fred Andrews, de vader van Archie.  Er is toen gekozen om het vertrek van Fred pas in het vierde seizoen te verwerken.

Lees hier hoe Cole Sprouse vertelt hoe Riverdale nu verdergaat zonder Luke Perry. Klik hier om alles te lezen over Riverdale seizoen 4.

View post on Instagram
 

Roberto Aguirre-SacasaProbably plaatste de volgende tekst bij zijn Instagram-post: ”The most important episode of #Riverdale we’ll do this year, if not ever. A tribute to our fallen friend. Thankful for this opportunity to honor Luke & Fred. ❤️🏆💎👨🏻‍💻 ”

Beeld: Getty Images

Must reads 👀