Films & Series

Eindelijk: Er komt een The Hunger Games prequel!

May the odds be ever in your favor! Heb je deze zin als echte Hunger Games-fan heel erg gemist? Dan hebben we goed nieuws voor je, want er komt namelijk een prequel van The Hunger Games. Enne, we hoeven er niet lang op te wachten. 

The Hunger Games prequel
Suzanne Collins, de schrijver van The Hunger Games-boeken, heeft laten weten dat er een prequel aankomt. In 2020 kunnen we het nieuwe verhaal over de inwoners van Panem verwachten. Hoop je dat Katniss, Peeta en Gale hier weer in voor komen? Dan hebben we slecht nieuws voor je, want Suzanne Collins heeft laten dat het verhaal over de tiende Hongerspelen gaat, 64 jaar voor de eerste Hongerspelen van Katniss en Peeta. Verder is er nog niks bekend over The Hunger Games prequel, dus we moeten nog even geduld hebben. Het lijkt erop dat het nieuwe boek in mei 2020 wordt uitgebracht.

via GIPHY

Nieuwe film The Hunger Games
Vond jij de films van The Hunger Games leuker dan de boeken? Dan hebben we nog meer goed nieuws voor je, want Lionsgate (produceerde de vorige films) is al heel enthousiast en kan niet wachten om met Suzanne Collins samen te werken aan een nieuwe film. YAS! 

Bron: Glamour | Beeld: Gettyimages

Must reads 👀