Lifestyle

Geslaagd? De leukste examencadeaus op een rij

Is jouw vriendin, zus of buurmeisje geslaagd? Of misschien mag je zelf de vlag wel uithangen. Gefeliciteerd! Dat moet natuurlijk gevierd worden. My Jewellery heeft de leukste examencadeaus om aan je bestie te geven. Zoals gouden, zilveren en roségouden sieraden die je ook nog eens kunt personaliseren. En het leukste moet nog komen, want je scoort ze nu met 15% korting.

Examencadeau
It’s all about the details en sieraden maken elke outfit af. Daarom zijn we er dol op! Van een gouden kettinkje tot statement oorbellen, bij elke outfit horen weer andere sieraden. De minimalistische sieraden zijn anno 2019 nog steeds helemaal hot en supermakkelijk te combineren! Het is dan ook het ideale examencadeau voor je beste vriendin, zus of nichtje!

Minimalistische sieraden
De trend om je sieraden te personaliseren is populairder dan ooit. Druk bijvoorbeeld de initialen van jouw bestie op een gouden ring of mooi hangertje voor aan een ketting. Hét perfecte examencadeau! Want zeg nu eerlijk, zoiets zou jij zelf ook wel willen krijgen. Goud, rosé of zilver, het kan allemaal en combineren mag.

My Jewellery

My Jewellery kortingscode voor 15%!
Is jouw bestie, zus of nichtje geslaagd en wil je haar een origineel cadeau geven? Dan is een mooi sieraad een van de leukste dingen om te geven. Een mooi aandenken aan deze stressvolle periode die zij letterlijk met vlag en wimpel heeft gehaald.

Krijg je spontaan zin om je cadeau in te slaan? Heb jij even geluk, want je kunt nu met 15% korting bij My Jewellery shoppen. Gebruik nu deze My Jewellery kortingscode tijdens het shoppen en je ontvangt 15% korting op alle examencadeaus! Items uit andere acties en sale kunnen zijn uitgesloten van de kortingscode. 

Bekijk hier de exclusieve kortingscode van My Jewellery

Must reads 👀