Celebs

Ex On The Beach’ Yasmine heeft spijt van vechtpartij

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Ex On The Beach-deelnemer Nikki zegt dat Ronnie Flex toch niet de vader is, de stalker van Kendall Jenner is naar Canada teruggestuurd, het nieuwe album van Selena Gomez is klaar en we zien de dochter van Monica Geuze waarschijnlijk niet meer op social media. 

Monica Geuze wil dochtertje niet meer op social media
Iedere week showt Monica Geuze haar leven in een nieuwe vlog en dagelijks komen er allemaal leuke foto’s van haar family op Instagram. Alleen gaan we binnenkort waarschijnlijk een stuk minder zien van haar privé leven. Ze heeft namelijk gezegd dat ze haar dochtertje Zara-Lizzy misschien niet meer in haar YouTube-video’s wil showen. Aan Ruud de Wild vertelt ze: “Ik heb toevallig vanochtend een gesprek gehad met mijn vriend over dat ik erover na zit te denken om haar helemaal niet meer te betrekken bij mijn YouTube-video’s. Het is wel lastig omdat het heel erg over mijn leven gaat.” Nog even afwachten dus of we haar baby girl nog blijven zien. 

View post on Instagram
 

Ex On The Beach’ Yasmine heeft spijt van vechtpartij
Je hebt de aflevering van Ex On The Beach: Double Dutch All Stars van vorige week vast niet gemist. Rowan kwam als ex van Harrie in de villa en daar werd ze niet zo leuk verwelkomd. Rowan wordt namelijk aangevallen door Yasmine en zelfs de security moest ingrijpen. Op Instagram Stories laat Yasmine nu weten dat ze spijt heeft. Ze schrijft: “In het echte leven ben ik all about good vibes en vecht ik nooit. Hoe ik Rowan heb aangepakt, was niet juist. Maar ik ben wel gewoon een mens en mensen kunnen fouten maken en spijt hebben van sommige dingen die ze doen.” Ook geeft de EOTB-deelneemster toe dat ze fout zat, overdreven reageerde en niet trots is op haar daden. Haar Instagram Stories sluit ze af met: “That’s it, meer heb ik niet te zeggen. BTW, ik heb niemand het ziekenhuis ingeslagen.” 

View post on Instagram
 

Het nieuwe album van Selena Gomez is af
Het ging lange tijd niet zo goed met Selena Gomez, maar je girl is back! Zo heeft ze een rol in de nieuwe film The Dead Don’t Die en liet ze weten dat haar nieuwe album af is. We wisten al dat ze met nieuwe songs zou komen, omdat ze regelmatig foto’s plaatste op haar Instagram vanuit de studio. Wanneer het nieuwe album van Selena Gomez uitkomt is nog de vraag, maar we hoeven waarschijnlijk niet lang meer te wachten. YAS! 

Watch on YouTube

De stalker van Kendall Jenner is teruggestuurd naar Canada
Goed nieuws voor Kendall Jenner, want het model is ein-de-lijk van haar stalker af. Hij is namelijk teruggestuurd door de immigratiedienst naar Canada. De stalker ging twee keer het huis van Kendall in en werd toen beide keren opgepakt door de politie. Nu heeft ze gelukkig geen last meer van haar stalker en daar is de hele familie blij mee. De Kardashians zeiden dat de daden van de stalker niet alleen grote invloed had op Kendall, maar ook op de hele familie. Ze waren allemaal bang voor hun veiligheid. 

via GIPHY

Ronnie Flex toch niet de vader van het kindje van EOTB-deelnemer Nikki
Een tijdje terug lieten we nog weten dat Ex On The Beach’ Nikki vertelde dat ze zwanger zou zijn van Ronnie Flex. Ronnie Flex liet meteen weten dat het niet waar was. Nu een paar weken later komt Nikki met het bericht dat Ronnie toch niet de baby daddy is. Ze laat iedereen nu weten dat Xerxes Naseri van The Voice of Holland de vader is. Nikki zegt via Instagram dat de media alles hebben verdraaid en dat ze nu de echte waarheid naar buiten wil brengen. “Xerxes Naseri is de vader van mijn ongeboren kindje en helaas wilt hij niks met mij of de kleine te maken hebben. Helaas ontkent hij dit in alle toonaarden via mediabronnen, maar er is onomstotelijk bewijs dat hij wel degelijk de vader is.” Wij zijn benieuwd of Xerxes inderdaad de vader is. 

View post on Instagram
 

Bron: RTL Boulevard, Lovereality.nl, Cosmopolitan.nl | Beeld: EOTB

Must reads 👀