News

Deze Ex On The Beach-kandidaat had een relatie met Pommeline

Pommeline van Temptation Island VIPS was lange tijd gelukkig met Fabrizio. Was, want het lijkt erop dat de twee Temptation Island VIPS 2019 niet hebben overleefd. Fabrizio kan dus op haar exen-lijstje worden gezet, maar hij is niet de enige bekende ex van de Pommeline. De Temptation-kandidaat heeft namelijk ook een relatie gehad met deze Ex On The Beach-kandidaat! 

Na Temptation Island hadden Pommeline en Fabrizio elkaar helemaal gevonden en waren de twee happy in love. Vanaf 27 juni gaan de twee de relatietest aan in Temptation Island VIPS 2019, maar het lijkt er nu al op dat de twee het niet overleven. Zo is Fabrizio namelijk al gespot met een verleidster. Maar Fabrizio is niet haar enige bekende ex. Zo heeft ze namelijk ook een relatie gehad met Ex On The Beach-kandidaat Wayne. 

Ex On The Beach’ Wayne ex Pommeline
In een video vertelt Ex On The Beach-kandidaat Wayne dat hij een relatie heeft gehad met Pommeline. Tijdens het spelletje ‘Fuck, Marry, Avoid’ roept hij dat hij met Pommeline wil trouwen en zegt hij dat ze al een ex van hem is. Lisa roept: “Spoilers!”. Bedoelt ze hiermee dat we Pommeline als ex van Wayne zien aanspoelen op het eiland van EOTBDD All Stars? Dat moeten we nog maar afwachten. Kleine kans, want zij was natuurlijk nog samen met Fabrizio en druk met de relatietest tijdens Temptation Island VIPS. 

Bekijk hieronder het stukje van Wayne vanaf minuut 1:49. 

Bron: Flair België | Beeld: BrunoPress