Films & Series

Dit weten we tot nu toe over Riverdale seizoen 4

Riverdale seizoen drie is helemaal voorbij en als je de allerlaatste aflevering hebt gezien, dan weet je dat er heel veel gaat veranderen in het nieuwe seizoen. Want het zal in Riverdale seizoen vier niet meer hetzelfde zijn voor Veronica, Archie, Betty en Jughead… Benieuwd wat er allemaal gaat gebeuren in Riverdale en wanneer je Riverdale seizoen vier kan bingewatchen met je vriendinnen? Dit weten we tot nu toe over Riverdale seizoen vier. Let op: het kan spoilers bevatten!

Riverdale seizoen 4
De makers van Riverdale hebben aangekondigd dat er een vierde seizoen komt van onze lievelingsserie en dat snappen wij helemaal. In de allerlaatste aflevering van de serie is er genoeg gebeurd en we zitten nu met genoeg vragen waar we antwoord op willen. Want, wat is er in vredesnaam met Jughead gebeurd?! Er is nog niet heel veel bekend over Riverdale seizoen vier, maar dit weten we allemaal tot nu toe.

Trailer Riverdale seizoen 4
Check hier alvast de officiele trailer van Riverdale seizoen 4. Hieronder alvast een kleine teasser ;-).

Watch on YouTube

Wanneer staat Riverdale seizoen 4 op Netflix?
We hoeven gelukkig niet mega lang te wachten op het nieuwe seizoen, want zoals we gewend zijn van Riverdale begint seizoen vier in de herfst 2019. De precieze datum is nog niet bekend, maar vorig seizoen begon op 11 oktober 2018. Grote kans dat we het ook rond die datum in 2019 kunnen zien. Fingers crossed! 

edit: Het vierde seizoen start op 9 oktober bij The CW. Waarschijnlijk staat de eerste aflevering zoals gewoon de dag erna, dus 10 oktober op Netflix. 

via GIPHY

De moeder van Archie krijgt een grotere rol
In maart kregen we het verschrikkelijke nieuws te horen dat Luke Perry (de vader van Archie in de serie) is overleden. Fans vroegen zich af hoe het nu verder ging met Riverdale. Sowieso kunnen we de moeder van Archie vaker verwachten in de serie. Aan het einde van seizoen drie zagen we al dat Archie’s moeder terugkwam, omdat zijn vader op reis was. Grote kans dat we haar in het nieuwe seizoen dus vaker gaan zien. KJ Apa liet eerder ook al weten dat Molly meer in het leven van Archie zal zijn, maar dat het wel aan de beschikbaarheid van de acteurs ligt. 

Fred Andrews is dood
Roberto Aguirre-Sacasa, de maker van Riverdale, liet weten dat Fred Andrews niet voor eeuwig op zakenreis zal zijn. In een interview vertelde hij dat ze niet te gehaast om wilden gaan met de dood van acteur Luke Perry. Ook liet Roberto weten dat de dood van Archie’s vader een belangrijke rol gaat spelen in het leven van Archie in seizoen vier. 

Riverdale seizoen 4 aflevering 1: ‘In Memoriam’ 
Lees hier welke actrice is gevraagd voor een bijzondere gastrol in Riverdale als eerbetoon Luke Perry

via GIPHY

Josie gaat naar New York
In het laatste seizoen liet Josie aan Archie weten dat ze met haar vader mee ging touren en dat hun korte romance daarom voorbij was. Maar Josie komt niet terug van het touren en dus ook niet voor Riverdale seizoen vier. Maar no worries, want ze is straks wel te zien in de Riverdale spin-off Katy Keene met Lucy Hale. 

Veronica, Archie, Betty en Jughead komen samen
In seizoen drie waren Veronica, Archie, Betty en Jughead veel meer met hun eigen ding bezig. Zo waren Betty en Jughead vooral bezig met het mysterie van de Gargoyle King, Archie met het boksen en Veronica met haar vader en haar eigen business #girlboss! Omdat het hun senior year is willen de makers dat ze in seizoen vier weer meer samen komen. Wij zijn benieuwd, want in de laatste aflevering leek het erop dat Jughead niet meer leefde… 

via GIPHY

Bron: Seventeen.com | Beeld: Riverdale

Must reads 👀