News

Je kan overnachten in het grootste tropisch zwemparadijs van Europa!

Wil je deze zomer het liefst naar een tropisch eiland op vakantie met je lover of je vriendinnen, maar heb je daar echt geen geld voor? Dan hebben wij de oplossing voor je: in de buurt is het grootste tropisch zwemparadijs van Europa en daar kan je overnachten. Plan dus maar snel een trip met je vriendinnen of je lover, want hier wil je naartoe! Enne, het tropische zwembad is niet heel ver weg. 

Overnachten tropisch zwemparadijs
Staat een tripje naar Bali of een ander tropisch eiland al heel lang op je bucketlist, maar lukt het je maar niet om genoeg geld te sparen voor je mooie vakantie? Geen paniek, want in Duitsland is het grootste tropisch zwembad van Europa en daar kan je ook overnachten. Zo heb je toch nog het gevoel dat je op vakantie bent naar een tropisch eiland. We hebben het over Tropical Islands in Krausnick, maar 60 kilometer van Berlijn vandaan. Er zijn geweldige glijbanen, een kunstmatig stand waar je in je bikini kan chillen en er zijn echte palmbomen. Hallo mooie Insta-kiekjes! 

Voor €77,50 boek je een overnachting in een tent. Wil je liever een 2-persoonskamer voor jou en je lover? Dan betaal je €143, maar dan kan je dus wel genieten van de glijbanen, een spa en het heerlijke strand. Heb je nog geen vakantieplannen voor de zomer en zie je jezelf al liggen in het tropisch zwembad? Boek dan hier een overnachting met je vriendinnen of je lover in dit ge-wel-dige tropisch zwemparadijs. 

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

Check deze Roompot kortingscode voor extra voordeel op je vakantie!

Bron: Vakantiepiraten.nl | Beeld: iStock

Must reads 👀