Lifestyle

Joehoe! Girlscene is vanaf nu te lezen via de app SQUID

Ben jij altijd graag op de hoogte van het laatste nieuws en scroll jij regelmatig Facebook door omdat je bang bent dat je iets mist? Vanaf nu niet meer! Via de nieuwe nieuws-app SQUID ben jij namelijk vanaf nu op de hoogte van het laatste nieuws. En het leuke is dat jij vanaf nu de artikelen van Girlscene.nl kunt lezen via SQUID. Check hier alles over de app.

SQUID
Check jij bepaalde websites dagelijks? Gebruik jij verschillende apps om het nieuws te checken en scroll je vervolgens nog door je Facebook-timeline om je echt ‘up-to-date’ te voelen? Dat kan natuurlijk veel makkelijker. Er bestaat namelijk nu de app, SQUID, die je gratis op de hoogte houdt van de laatste trends bij jou in de buurt en over de hele wereld. En het leuke is dat je onze artikelen vanaf nu in de app kunt lezen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door SQUID App (@squidapp) op

Girlscene is vanaf nu te lezen via SQUID
Het handige aan de app SQUID is dat jij in de app kiest wat jou interesseert. Denk aan: lifestyle, mode en beauty, entertainment, eten en drinken en films en series. Dus download nu de app, kies vervolgens de onderwerpen die jij interessant vindt et voilà: je krijgt je eigen gepersonaliseerde nieuwsfeed. En het leuke is natuurlijk dat je nu onze artikelen supersnel via de app leest ;-). Hoera!

Klik hier (iOS), hier (Android) of hier (Huawei app Gallery) om de app gratis te downloaden.