News

Je kunt nu een nachtje ‘glampen’ middenin het park van Disneyland

Ben jij groot Disney-fan en staat een tripje naar Disneyland hoog op je bucketlist? Tijd dom dit van je lijst af te strepen en wel op deze spectaculaire manier. Je kunt nu namelijk ‘glampen’ middenin het park van Disneyland. Hoe jij hier kans op maakt? Dat lees je in dit artikel.

Kun jij alle liedjes van Disney’s Frozen meezingen en heb jij de Lion King al ontelbaar keer gezien? Dan ben jij een echte Disney-fan! Als echte fan hebben wij iets wat jij niet wilt missen. Je kunt namelijk nu kans maken op nachtje slapen middenin Disneyland Paris. En dat niet zomaar… Middenin de jungle van Adventureland wordt er, speciaal voor deze gelegenheid, een glamping opgebouwd! 

overnachten disneyland

Naast het feit dat het supertof is om middenin Disneyland te slapen, kijk jij als één van de eersten achter de schermen bij de nieuwe shows The Lion King: Rhythms of the Pride Lands en The Jungle Book Jive en wordt er een ‘exotische maaltijd’ bereid door chefs uit Disneyland Paris. Klinkt goed, niet?

Klik hier om kans te maken over een overnachting in de Jungle van Disneyland Paris. Je kunt meedoen van 28 mei tot en met 10 juni.

Beeld: Unsplash