Films & Series

De film After (de nieuwe Fifty Shades) krijgt vervolg en de cast is al bekend

Ben jij al met je vriendinnen naar de film After (de nieuwe Fifty Shades) geweest of staat hij nog op jullie lijstje? De nieuwe film draait nog maar kort in de bios, maar er is nu al goed nieuws naar buiten gebracht: de film After krijgt een vervolg! Lees hieronder snel verder over dit geweldige nieuws. 

Film After vervolg
Ben je groot fan van de Fifty Shades-films? Dan vind jij de film After waarschijnlijk ook geweldig. Even de nieuwe film in het kort: Tessa Young ontmoet de mysterieuze bad boy Hardin Scott en de twee krijgen een stormachtige relatie. Net zoals Christian Grey en Ana in Fify Shades. De film After draait nog maar net in de bioscoop en er is nu al bekend gemaakt dat er een vervolg komt. YAS! Dat heeft schrijver Anna Todd namelijk bekend gemaakt via haar Instagram. 

View post on Instagram
 

After We Collided
Op Instagram laat schrijver Anna Todd weten dat de film After een vervolg krijgt en dat het script ook al af is. De film gaat ‘After We Collided’ heten en gaat ook weer over Tessa en Hardin. Waar het vervolg over gaat en wanneer we hem in de bios kunnen zien is nog niet bekend. Gelukkig kan je nu nog naar de film After met je vriendinnen! 

Beeld: Brunopress

Must reads 👀