News

Dit is de reden waarom Alisa Megastar Ex On The Beach vroegtijdig heeft verlaten

Gisteren maakte de tablet of terror een comeback en startte een nieuw seizoen Ex On The Beach: Double Dutch. Dit keer niet zomaar een seizoen, maar een seizoen met allemaal oud-kandidaten. Van de terror-twins tot Alisa Megastar, dit seizoen zorgt nu al voor heel veel drama. Zoveel drama, dat de eerste oud-kanidaat het programma na de eerste aflevering al heeft verlaten. De reden lees je hier.

Alisa Megastar verlaat na de eerste aflevering Ex On The Beach
Als je gisteren de eerste aflevering van Ex On The Beach hebt gezien, dan merkte je al gauw dat niet alle kandidaten elkaar even aardig vonden. Zeker toen Alisa richting de kandidaten liep (of eigenlijk werd gedragen), werd er niet enthousiast gereageerd. In tegenstelling zelfs. Zowel Yasmine als de ‘terror-twins’ lieten meteen weten dat ze niet blij waren met de komst van oud-deelneemster Alisa.

‘Privéomstandigheden’
Aan het einde van aflevering één kwam er in beeld te staan dat Alisa Megastar het programma vroegtijdig moest verlaten wegens ‘privéomstandigheden’. Sure… Iedereen was natuurlijk razend benieuwd wat de echte reden was. Gelukkig was Girlscene aanwezig bij de persdag en hebben wij dit even voor jullie uitgezocht.

Klik hier om de video van de persdag te zien.

Niet lekker in de groep
Zelf zegt Alisa dat ze ziek was geworden na de eerste avond en met gezondheidsproblemen naar huis moest. Het andere deel van de cast vertelde daarentegen een heel ander verhaal…. Volgens verschillende kandidaten lag ze gewoon niet lekker in de groep. Yasmine zei dat het niet haar type mens was en de tweeling konden haar echt niet uitstaan. Alisa heeft aan de crew meerdere malen gevraagd of ze alsjeblieft het programma mocht verlaten, waarna ze hier uiteindelijk mee instemden.

Beeld: MTV