News

Dit is de special guest van Ex on the Beach: Double Dutch All Stars

Gister was dan eindelijk de eerste aflevering van Ex On The Beach: Double Dutch All Stars te zien. En dit beloofde al veel meer sensatie dan het hélé seizoen van Temptation Island bij elkaar. De negen kandidaten van Ex On The Beach: Double Dutch All Stars waren al langer bekend, maar er zou ook een special guest naar de villa komen. Wie o wie is dit nieuwe snoepje?

Gister hebben we met volle tuigen mogen genieten van de eerste aflevering van Ex On The Beach. En daar kwam nog is een leuke verrassing bij kijken, namelijk Joshua Feytons kwam opeens de zee uit wandelen. 

Na de televisie-avonturen Temptation Island en Adam zkt Eva VIPS was het voor Joshua Feytons nog niet genoeg. Dit seizoen is hij te zien in Ex On The Beach: Double Dutch All Stars en dat vinden wij hélémaal niet erg. 

Eerder dachten we dat Joshua een carrièreswitch had gemaakt met zijn nieuwe friettent. Maar nu kunnen we toch weer elke zondag genieten van dit heerlijke pareltje op MTV. De deelnemers gaan weer voor heel veel drama zorgen in de villa, dus zorg dat je klaar zit iedere zondagavond met een flinke bak popcorn. 😉

Ex on the beach dubble dutch special guest

Bron: videoland