Celebs

Temptation Island-verleider Jietse vertelt de echte reden van vertrek verleider Ricardo

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Fans denken te weten wat de naam is van Kim Kardashian’s vierde kindje, Temptation Island-verleider Jietse vertelt de echte reden van vertrek verleider Ricardo en Kylie Jenner komt nu ook met een skincare lijn. 

Is dit de naam van Kim Kardashian’s vierde kindje?
Kim Kardashian en Kanye West zijn papa en mama geworden van hun vierde kindje. Dat werd door de Kardashians natuurlijk groot gevierd en Kim K. lijkt allemaal hints te geven voor de naam van de baby. Althans, dat denken de fans. Onder alle foto’s van Kim deelt ze namelijk een teddy beer-emoji. Volgens fans is het duidelijk: de vierde baby van Kim en Kanye gaat Teddy of Bear heten. Wat denk jij?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian West (@kimkardashian) op

Temptation Island-verleider Jietse vertelt de echte reden van vertrek verleider Ricardo
Een tijdje terug lieten we weten dat Temptation Island-verleider Ricardo eerder de villa moest verlaten, omdat zijn broertje een ongeluk had gehad. Maar volgens Jietse is dit niet de enige reden waarom Ricardo vertrok. Tegen Shownieuws zegt hij: “Er zijn redelijk veel problemen geweest met Ricardo in het begin, waardoor hij naar huis is gestuurd. Hij heeft veel op het spel gezet en achter de schermen echt een paar dingen verpest, ook voor mij. Ik heb gelukkig zelf geen problemen met hem gehad en ook niet met hem gevochten, maar anderen wel.” Gelukkig gaat het nu weer goed tussen alle Tempation Island-deelnemers. “Ricardo kan nu wel weer met iedereen overweg en is gewoon één van mijn vrienden. Hij wordt niet uitgesloten, iedereen kan overeen met Ricardo, dus hij mag er altijd bij,” aldus Jietse. 

temptation island verleider
Fans denken dat Gigi Hadid en Zayn weer samen zijn
Aan-uit, aan-uit, aan-uit. We houden het niet meer bij, want Gigi Hadid en Zayn zijn al regelmatig uit elkaar gegaan en weer terug bij elkaar gekomen. Fans denken dat de twee weer samen zijn en de reden? Zayn is Gigi Hadid weer gaan volgen op Instagram. Het betekent natuurlijk niet meteen dat ze weer in love zijn, maar wel dat de twee weer goed met elkaar overweg kunnen. 

Kylie Jenner komt met een skincare lijn
Kylie Jenner heeft een hele succesvolle make-up lijn, maar daar wil ze nog weer iets nieuws aan toevoegen. Ze komt namelijk met een skincare lijn: Kylie Skin. Alle producten zijn cruelty free, vegan, glutenvrij, parabenen en sulfaatvrij en geschikt voor alle huidtypes. Enne, de beauty lovers hoeven niet lang te wachten, want Kylie Skin wordt 22 mei 2019 gelanceerd. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Kylie (@kyliejenner) op

Dochtertje Jennifer Lopez heeft de stem van haar moeder
J-Lo heeft op YouTube een vlog gedeeld van haar voorbereidingen voor haar tournee en daarin is ook haar dochtertje Emme te zien. Jennifer Lopez vraagt haar dochter om even wat te zingen en nou het meisje van elf heeft net zo’n mooie stem als haar moeder. J-Lo vindt het ‘optreden’ van haar dochter geweldig en roept: “Ze zou eigenlijk het podium op moeten komen tijdens de tour. Zou je dat willen?” Emme reageert er niet echt op, maar hopelijk staat ze straks naast haar moeder op het podium. Check de vlog hieronder (vanaf minuut 4 hoor je Emme zingen). 

 

Bron: RTL Boulevard, Seventeen.com, Cosmopolitan.nl | Beeld: Temptation Island