News

OMG! Hier kan je slapen tussen de alpaca’s

Vind jij wandelen en high tea-en met alpaca’s al geweldig? Dan vind jij dit nieuws nog leuker, want je kan nu ook slapen tussen de alpaca’s. Waarschijnlijk wordt dat weinig slapen, want jij wil alleen maar knuffelen met de fluffy beesten. Lees hieronder waar je in Nederland kan slapen tussen de alpaca’s. 

Slapen tussen de alpaca’s
Jep, je leest het goed: er is een plek in Nederland waar jij kan slapen tussen de fluffy alpaca’s. Op Camping Zonneveld in Drenthe boek je een overnaching in het nachtverblijf van de lieve beesten. No worries, je slaapt niet op de grond maar in een heerlijk tweepersoonsbed met dekbedden van alpacawol.

Programma slapen tussen de alpaca’s
Dat is niet het enige, want de camping heeft een heel programma voor je opgesteld. Tussen 15:00-15:30 uur check je in en krijg je allemaal info over de overnachting en de beesten. Vervolgens is het tijd voor een ‘Feed & Greet’ en mag je de alpaca’s voeren. Na het voeren is het tijd om te eten en dat wordt ook geregeld door de camping. Daarna kruip je lekker, naast de alpaca’s, in je bedje. De volgende ochtend krijg je een heerlijk ontbijtje en ga je wandelen met de dieren. Om 12:30 uur neem je weer afscheid van de alpaca’s. Hoe fan-tas-tisch klinkt dit?! 

Prijs
Voor een overnachting tussen de alpaca’s (met alles erop en eraan) betaal je voor twee personen €159 in het laagseizoen. In het hoogseizoen betaal je voor twee personen €179. Zie jij jezelf al liggen tussen de alpaca’s? Hier boek je een overnachting! 

Beeld: iStock