News

Wanneer komt Riverdale seizoen 4 op Netflix?

Nooo, Riverdale seizoen 3 is bijna afgelopen. Er staan nog twee afleveringen voor ons klaar en dan moeten we weer afscheid nemen van Betty, Archie, Jughead en Veronica. Gelukkig is er ook goed nieuws, want Netflix heeft al een vierde seizoen besteld. Wanneer seizoen 4 op Netflix komt? Dat is waarschijnlijk sneller dan je denkt.

Over twee weken, 16 mei, kijken we alweer naar de laatste aflevering van Riverdale seizoen 3. Maar niet getreurd, want er is ook goed nieuws voor Riverdale-fans. Er komt namelijk een seizoen vier! The CW maakte een tijd geleden al bekend dat er een vierde seizoen is besteld en wij vragen ons natuurlijk meteen af wanneer dit op Netflix staat.

Riverdale seizoen 4 op Netflix
Als we naar het verleden kijken kunnen we ongeveer inschatten wanneer het nieuwe seizoen van Riverdale op Netflix komt te staan. Neem bijvoorbeeld seizoen twee en drie, deze gingen beide van start in oktober bij The CW. Er bestaat dus een hele grote kans dat ook seizoen 4 in oktober 2019 op de releaseplanning staat.

In juni is daarnaast bekendgemaakt wanneer Riverdale seizoen 4 van start gaat bij The CW. Yay! Het vierde seizoen start op 9 oktober bij The CW. Waarschijnlijk staat de eerste aflevering zoals gewoon de dag erna, dus 10 oktober op Netflix.

Beeld: Getty Images | Bron: netflix-nederland