Food

Eten bestellen: 6 x de beste thuisbezorgd restaurants in Nederland

Als we geen zin hebben om te koken, tijdens een girlsnight of gewoon als we brak zijn. Eten bestellen en thuis laten bezorgen doen we steeds vaker alleen ook best wel prijzig. Daarom is het handig om te weten waar je lekker eten bestelt, zodat je niet teleurgesteld met je maaltje op de bank zit. Girlscene zet de zes lekkerste thuisbezorgd restaurants door heel Nederland voor je op een rij.

1. De Carpacciobar – Tilburg
Een restaurant met allemaal carpaccio-gerechten? Dit moet de hemel op aarde zijn en vind je in Tilburg. Van broodjes met carpaccio, tot salades en wraps. Alles vind je hier en laat je tot je voordeur thuis bezorgen. 

2. Sumo – Door heel Nederland
Voor goede sushi ben je aan het goede adres bij Sumo. Gelukkig zit er tegenwoordig altijd wel een tent bij jou in de buurt om de lekkerste sushi bij je thuis te laten bezorgen. Grote favoriet zijn de crispy maki en de ebi tempura maki. Vanavond sushi bestellen dan maar?

3. Tosti World – Zwolle, Rotterdam, Bennekom
Het ultieme kater-recept is een dikke vette tosti als je het ons vraagt. Lucky you, als jij in Zwolle, Rotterdam of Bennekom woont, want hier bestel je de beste tosti’s van het land, zonder dat je de deur uit hoeft.

4. Snackbar & Restaurant De Wolf – Den Haag
Over katervoedsel gesproken, ook een kapsalon of een Turkse pizza gaat er prima in na een avondje flink losgaan. Hoe vetter, hoe beter en als je in Den Haag woont dan bestel jij dit bij Snackbar De Wolf. Geloof ons, hier ga je geen spijt van krijgen.

5. Sugo – Door heel Nederland
Van Sumo door naar Sugo en dit is geen sushi, maar de beste pizza’s in town. ‘A new Kind of Pizza. Luchtig, Gezond en bovenal super gezond!’ aldus Sugo zelf. Naast wat ze zelf beloven, zijn de pizza’s vooral hartstikke lekker. Mooi meegenomen dat ze ook nog eens een stuk gezonder zijn. Dikke aanrader is de pizza gekarameliseerde met ui en walnoot.

6. Taco Mundo – Door heel Nederland
Taco Mundo mocht uiteraard niet ontbreken in dit lijstje, want voor de lekkerste Mexicaanse gerechten bestel je vanaf je luie stoel bij Taco Mundo. Van taco’s tot churro’s en dan nog die nacho’s… Geniet ervan!