Astrologie

7 redenen waarom een Boogschutter de allerbeste vriendin is

boogschutter-beste-vriendin

Het hebben van een goede vriendin is hartstikke belangrijk. Je hebt haar nodig als jij je heel erg rot voelt door een break-up bijvoorbeeld, maar je hebt je bestie ook nodig om leuke dingen te doen. Is je beste vriendin een Boogschutter? Lucky you, want dan heb je heel veel aan je best friend. Ze is bijvoorbeeld heel erg open en eerlijk én avontuurlijk. Lees snel verder voor alle eigenschappen van een Boogschutter en check natuurlijk ook meteen of je vriendin een Boogschutter is.

 1. Ze is open en eerlijk

Bij een vriendschap is eerlijkheid natuurlijk heel erg belangrijk. Gelukkig is je bestie heel erg open en eerlijk. Ze laat het je weten als ze jouw crush helemaal niks vindt. Soms is ze iets te eerlijk en kan dat best wel bot overkomen. Don’t worry, want je allerbeste vriendin bedoelt het alleen maar goed!

2. Ze is avontuurlijk

Een Boogschutter is heel erg avontuurlijk en houdt van reizen. Samen maken jullie de leukste dingen mee tijdens city trips, maar jammer genoeg heeft je BFFf ook grote plannen om lange reizen te maken… Superleuk voor haar, maar wel minder voor jou.

3. Ze is grappig

Met een Boogschutter bestie kan je altijd lachen, want ze is heel erg grappig. Haar humor is best wel sarcastisch en daar moet je wel van houden, maar jij plast altijd bijna in je broek als ze weer een grappige opmerking maakt.

4. Ze zit nooit stil

Je allerbeste vriendin zit nooit stil en heeft altijd weer plannen en die moeten direct worden uitgevoerd. Jullie hebben het idee om tickets te scoren voor een tof festival, maar zij is de kaartjes meteen aan het kopen. Ze houdt er echt niet van op stil te zitten en neemt jou daarom altijd mee op sleeptouw.

5. Ze is nooit lang boos

Een Boogschutter is nooit lang boos. Heb jij je allerbeste vriendin boos gemaakt, dan duurt het niet lang voordat ze jou vergeeft. Een Boogschutter leeft namelijk in het heden. Wat is gebeurd, dat is gebeurd en daardoor kan ze niet lang boos op je blijven. Gelukkig maar, want jij vindt het verschrikkelijk als ze boos is op jou.

6. Ze is creatief

Je allerbeste vriendin is super creatief. Niet alleen met het maken van dingen, maar ook in het bedenken van oplossingen. Jullie willen graag naar een feestje, maar hebben geen idee hoe jullie thuis moeten komen. Je best friend bedenkt een hele creatieve oplossing, zodat jullie toch kunnen gaan én thuis kunnen komen. Ideaal!

7. Ze is positief

Een Boogschutter is heel erg positief en dat is natuurlijk heel erg fijn om bij in de buurt te zijn. Door haar positieve vibe ben jij ook heel erg positief.

Beeld: The Vampire Diaries