Astrologie

7 redenen waarom een Boogschutter de allerbeste vriendin is

eigenschappen-boogschutter

Wij zijn echt fan van sterrenbeelden en vinden het super interessant hoe ze onze persoonlijkheden beïnvloeden. Misschien kiezen we onze vrienden niet op basis van hun sterrenbeeld, maar als we eenmaal weten welk teken ze zijn, dan herkennen we zeker wat eigenschappen. Heeft jouw bestie het sterrenbeeld Boogschutter? Dan heb jij echt geluk! Je hebt een echte topper aan je zijde.

 1. Ze is open en eerlijk

In vriendschappen is eerlijkheid van onschatbare waarde, toch? Gelukkig is jouw beste vriendin ontzettend open en eerlijk. Ze zal zonder aarzelen zeggen wat ze echt denkt, zelfs als het gaat om jouw crush die ze misschien helemaal niks vindt. Soms kan haar eerlijkheid een beetje direct overkomen, maar maak je geen zorgen, want het komt allemaal voort uit goede bedoelingen. Ze geeft gewoon haar oprechte mening, wat soms wat bot kan lijken, maar diep van binnen weet je dat het allemaal komt uit een plek van liefde en zorgzaamheid.

2. Ze is avontuurlijk

Een Boogschutter is echt een avonturier in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe ervaringen en plekken om te verkennen. Jullie hebben samen al de meest geweldige avonturen beleefd tijdens city trips, maar helaas heeft je beste vriendin ook grote plannen om lange reizen te maken… Het is natuurlijk superleuk voor haar en je gunt het haar van harte, maar eerlijk is eerlijk, het voelt wel een beetje jammer voor jou als je zo’n lange tijd zonder haar moet doorbrengen.

3. Ze is grappig

Met een Boogschutter als beste vriendin heb je altijd een lach op je gezicht, want ze is ontzettend grappig. Haar humor is lekker sarcastisch, wat misschien niet voor iedereen is weggelegd, maar jij komt bijna niet meer bij van het lachen elke keer als ze een gevatte opmerking maakt.

4. Ze zit nooit stil

Je beste vriendin is altijd in beweging en bruist van de plannen die ze meteen wil uitvoeren. Als jullie het idee hebben om tickets te scoren voor een geweldig festival, zit zij al meteen achter de knoppen om ze te kopen. Stilzitten is echt niet haar ding, dus ze neemt jou altijd enthousiast mee op avontuur.

5. Ze is nooit lang boos

Een Boogschutter houdt nooit lang vast aan boosheid. Als je je beste vriendin boos hebt gemaakt, zal ze je snel vergeven. Ze leeft namelijk in het moment en laat het verleden snel achter zich. Daarom zal ze niet lang boos op je blijven. Gelukkig maar, want het zou vreselijk zijn als ze langdurig boos op je zou zijn. Ze kan namelijk best een heethoofd zijn!

6. Ze is creatief

Je allerbeste vriendin barst van de creativiteit. Niet alleen blinkt ze uit in het maken van kunstwerken, maar ook in het bedenken van slimme oplossingen. Stel, jullie willen dolgraag naar dat te gekke feestje, maar de vraag is: hoe komen jullie thuis? Geen zorgen, je beste vriendin komt met een briljante, creatieve oplossing waardoor jullie niet alleen kunnen gaan, maar ook gegarandeerd weer veilig thuiskomen. Het is gewoon perfect!

7. Ze is positief

Met een Boogschutter als beste vriendin hangt er altijd een flinke dosis positiviteit in de lucht. Haar stralende optimisme werkt aanstekelijk en voor je het weet, zweef je zelf ook op een wolk van positieve energie.

Beeld: instagram @lojsanwallin