Celebs

Dit zijn de meest spraakmakende Met Gala outfits

Gisteravond was het Met Gala in New York en dat is de plek waar je alle celebs in de meest bizarre outfits kan spotten. Ieder jaar is er een dresscode en dit keer was het: Camp. Enne, je favoriete celebs gaven daar allemaal weer een andere draai aan. Benieuwd naar alle outfits? Wij hebben de meest spraakmakende Met Gala outfits voor je op een rij gezet. 

Met Gala 2019
Ieder jaar zien we weer hele mooie en hele bijzondere outfits voorbij komen tijdens het Met Gala. Ook dit jaar is het weer feest voor de fashion lovers, want de looks van de celebs zijn dit jaar zeker spraakmakend. Zo stond Lady Gaga in vier (!) verschillende outfits op de rode loper en ging Katy Perry verkleed als kroonluchter. 

1. Lady Gaga
Lady Gaga draagt altijd bijzondere kleding op de rode loper, maar dit keer verscheen ze in vier verschillende looks. Enne, daarvoor hoefde ze zich niet ergens om te kleden, want dat deed ze gewoon op de rode loper. Zie haar ‘transformatie’ hieronder:

2. Katy Perry
Katy Perry is weer de verkleedkist ingedoken, want op de rode loper was Katy Perry te zien als kroonluchter en later tijdens het Met Gala verscheen ze als hamburger. 

met gala katy perry

3. Cardi B
Voor de jurk van rapper Cardi B waren maar liefst 30.000 veren nodig en die zijn met de hand vastgemaakt. Ook zaten er twee robijnen, van maar liefst 250.000 dollar, op de borsten. 

met gala cardi b

4. Janelle Monae
Zangeres Janelle Monae verscheen op de rode loper van het Met Gala als een soort abstract kunstwerk. 

met gala janelle

5. Harry Styles
De outfit van Harry Styles op het Met Gala was niet heel bijzonder, maar zijn accessoires wel. Zo had hij één grote oorbel in en droeg hij hoge hakken. 

met gala harry styles

6. Kylie Jenner
Kylie Jenner ging verkleed als Las Vegas showgirl en had dit keer een paarse pruik op. 

met gala kylie jenner

7. Kim Kardashian en Kanye West
Normaal gesproken pakken Kim Kardashian en Kanye West het groots aan, maar dit jaar waren hun looks op de rode loper van het Met Gala niet heel bijzonder. 

met gala kim

8. Zendaya
Zendaya stond als een prachtige prinses op de trappen van The Metropolitan Museum of Art, waar het jaarlijks event wordt georganiseerd. 

met gala zendaya

9. Hailee Steinfeld
Funny! Hailee Steinfeld droeg een jurk met ‘No Photos Please’ en dat op de rode loper. 

met gala hailee steinfeld

10. Cara Delevingne
Cara Delevingne droeg een heel kleurrijk gestreept pak en op haar hoofd had ze een soort fruitschaal. 

met gala cara

11. Gigi Hadid
Gigi Hadid had dit jaar geen jurk aan, maar een jumpsuit van Michael Kors. Op haar hoofd draagt ze een bijpassende hoed en vooral haar ogen vallen lekker op. 

met gala gigi hadid

12. Jared Leto
De outfit van Jared Leto was wel heel erg bijzonder. Hij had namelijk een hoofd van zichzelf (!) bij zich op de rode loper en dat zag er heel erg creepy uit. 

Met Gala Jared

Beeld: Gettyimages