News

Zo gaat Riverdale verder zonder Fred Andrews

Een paar maanden geleden kregen wij het verdrietige nieuws dat acteur Luke Perry was overleden. Luke speelde de rol van Fred Andrews, de vader van Archie, in een van onze favoriete series: Riverdale. Op het moment dat Luke overleed zat de cast nog midden in de opnames. De laatste afleveringen zullen dan ook zonder Luke Perry zijn. Maar hoe gaat het verhaal in Riverdale verder zonder Fred Andrews?

Riverdale zonder Fred Andrews
Cole Sprouse deed al eerder uitspraken over hoe het nu verder zal gaan in Riverdale zonder Fred, maar toen was er nog vrij weinig duidelijk. “We hebben iets narratiefs gepland. We hebben ook een aantal afleveringen aan hem opgedragen.” Een heel erg mooi gebaar van de Riverdale-makers en de cast!” vertelde Cole.

Een paar maanden later vertelt KJ Apa (Archie) bij Entertainment Tonight hoe de nieuwe verhaallijn er mogelijk uit komt te zien: “We zullen het zeker op een gegeven moment moeten aanpakken. Mogelijk betekent dat Molly een actievere ouder wordt voor Archie. Maar alles hangt eigenlijk af van de beschikbaarheid van de acteurs. Dus weet je, we zullen doen wat we kunnen.”

Beeld: Getty Images