News

Zo ziet het huis van Lil’ Kleine er van binnen uit

We weten allemaal dat Lil’ Kleine geen dubbeltje hoeft om te draaien. Zo staat hij er om bekend dat hij regelmatig met geld smijt en gaf hij laatst zijn vrienden een Rolex cadeau. Dit jaar staat er voor de rapper en zijn zwangere liefje ook een nieuw huis op de planning en staat zijn grachtenpandje te koop. Hoe het er van binnen uitziet? Dat zie je hier.

Het is jullie vast niet ontgaan dat Lil’ Kleine binnenkort vader wordt. Zijn vriendin Jaimie is zwanger van een jongetje. De twee ouders in spé vonden dit dan ook het juiste moment om te verhuizen naar een (nog) groter huis in Amsterdam. Dat betekent dat zijn optrekje op dit moment te koop staat en wij binnen kunnen kijken. Yay! Klik hier om de foto’s te bekijken.

Mocht je geïnteresseerd zijn in dit grachtenpandje, dan moet je diep in de buidel tasten. Het pand staat namelijk te koop voor €899.000. Volgens Quote ruilt Lil Kleine de woning in voor een pand aan de Prinsengracht. Hij zou daar 2,3 miljoen euro voor hebben neergelegd. Hallelujah!