Films & Series

Dit zijn de Instagram-accounts van alle Ex On The Beach: Double Dutch All Stars-kandidaten

Het duurt gelukkig niet meer lang voordat Ex On The Beach: Double Dutch All Stars begint op MTV. Tot die tijd moeten we het doen met de video’s en foto’s die we voorbij zien komen op de Instagram-accounts van de kandidaten. Benieuwd wat de Instagram-accounts van alle EOTBDD All Stars-kandidaten zijn? Scroll dan maar snel verder, want we hebben ze hier voor je op een rij gezet. 

Harrie
Harrie was in het vorige seizoen ook al te zien, maar heeft voor het vijfde seizoen een hele andere tactiek. Wil jij zijn good looks voorbij zien komen op je feed en ben je benieuwd wat voor Instagram-foto’s Harrie allemaal post? Volg hem hier.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door HVK| 🌟MTV EOTB ALL STARS S5🌟 (@harriesnijders) op

Wayne
Wayne is een EOTB-original, want hij was te zien in het allereerste seizoen van EOTBDD. Benieuwd wat Wayne allemaal uitspookt? Volg hem hier op Instagram. Zo leer je hem meteen een beetje beter kennen voordat het vijfde seizoen van start gaat. 

eotbdd instagram wayne

Sharon en Esmee
De tweeling gaat vast en zeker voor heel veel drama zorgen in de villa. Benieuwd wat ze in Nederland uitspoken? Klik hier voor het account van Sharon en hier om Esmee te volgen op Insta. 

Yasmine
De 21-jarige Yasmine ken je vast nog wel als verleidster van Temptation Island. Nu doet ze weer mee aan EOTBDD All Stars en ook zij gaat voor heel veel drama-momenten zorgen in de villa. Check haar Instagram-account hier

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door YASMINE CÉCILIA (@yasminepierards) op

Roy
Roy houdt wel van een feestje en dat gaat hij ook maken van het vijfde seizoen. Benieuwd wat hij nog meer allemaal uitspookt in zijn leven? Klik hier voor het Instagram-account van Roy en je komt er zelf achter. 

eotbdd instagram roy

Renan
De ‘Perzische Prins’ hoopt dat dankzij zijn nieuwe tactiek nog meer vrouwen op hem afkomen in de villa. Wij zijn benieuwd en zullen het zien vanaf zondag 19 mei. Tot die tijd moeten we het doen met zijn Instagram-account

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door MTV PRETTY BOY (@renan.hellemans) op

Alisa
Alisa, oftewel ‘Megastar’ liet al weten dat ze voor heel veel drama gaat zorgen. Zeker omdat ze de tweeling maar niks vindt voor de villa van EOTBDD. Benieuwd naar haar Instagram-foto’s? Klik hier om Alisa te volgen op Instagram. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Литинская Алиса (@alisa_megastar) op

Lisa
Lisa is de laatste deelneemster die bekend is gemaakt voor EOTBDD All Stars. Als je haar hebt gezien in seizoen drie dan weet je dat ze voor genoeg heftige momenten kan zorgen in de villa. Kan je niet wachten? Volg haar dan hier op Instagram. 

eotb instagram lisa

Benieuwd wanneer het vijfde seizoen te zien is op MTV met al deze kandidaten? Je leest hier alles over het vijfde seizoen van EOTBDD All Stars.