Astrologie

7 redenen waarom een Maagd de allerbeste vriendin is

maagd-allerbeste-vriendin

Is je BFF een Maagd? Lucky you, want dan heb je heel veel aan je best friend. Zo is ze betrouwbaar en heel behulpzaam. Lees snel verder voor alle eigenschappen van een Maagd en check natuurlijk ook meteen of je vriendin een Maagd is.

1. Ze is betrouwbaar

Eén van de belangrijkste dingen in een vriendschap is betrouwbaarheid. Je wil natuurlijk wel je beste vriendin kunnen vertrouwen, maar dat zit gelukkig helemaal goed met een Maagd als allerbeste vriendin. Ze staat altijd voor je klaar en je kan aan haar al je geheimen vertellen, want ze houdt dit altijd voor zich.

2. Ze is behulpzaam

Moet je verhuizen of heb je een moeilijk tentamen en snap je er niks van? Is het sterrenbeeld van je beste vriendin Maagd? Dan staat ze altijd voor je klaar, want ze is heel erg behulpzaam. Dat moeilijke tentamen waar je niks van snapt? Zij helpt je er doorheen! Ga je verhuizen? Zij helpt je met inpakken van je spullen.

3. Ze is eerlijk

Ze is echt altijd eerlijk. Heb je een outfit aan die zij echt drie keer niks vindt? Dan laat ze je dit op een lieve manier weten. Ook zegt ze het tegen je als je met een foute boy aan het daten bent.

4. Ze vermijdt confrontaties

Je allerbeste vriendin weet hoe ver ze kan gaan en vermijdt confrontaties. Heftige ruzies heb je dus nooit met haar. Soms is het ook wel lastig, want het houdt wel in dat ze niet altijd even makkelijk praat over gevoelens…

5. Ze is bescheiden

Ze zal nooit snel op de voorgrond treden en alle aandacht opeisen tijdens een feestje, want je bestie is heel bescheiden. Hoe goed haar cijfers ook zijn, ze houdt dit voor zich en deelt het echt niet met Jan en alleman. Gelukkig maar, want hoe irritant is het als vriendinnen non-stop praten over hoe goed het met ze gaat…

6. Ze is vrolijk

Je bestie is (bijna) altijd vrolijk. Ook al is ze best wel rustig, het is nooit saai met haar. Je girl heeft altijd een glimlach op haar gezicht en praat non-stop over vrolijke dingen. Nooit saaie momenten met haar!

7. Ze heeft altijd oplossingen

Hebben jullie de laatste trein gemist na een feestje? Dan heeft zij wel weer een oplossing bedacht. Zo regelt ze een slaapplek of zorgt ze ervoor dat jullie worden opgehaald. Fijn, zo’n vriendin, want zo komen jullie nooit in de problemen!

Beeld: grey's anatomy