News

De film After is de nieuwe Fifty Shades of Grey!

Fans van Fifty Shades of Grey opgelet, want er draait vanaf vandaag een nieuwe film in de bios en hij lijkt heel erg op Fifty Shades of Grey! Het verhaal van de nieuwe film After doet je waarschijnlijk heel erg denken aan de love story van Christian Grey en Ana. Trommel dus maar snel je vriendinnen bij elkaar voor een heerlijk filmavond. Lees hieronder waar de film After over gaat en check de trailer alvast. 

Film After
De film After gaat, net als in Fifty Shades of Grey, over een verlegen meisje die verliefd wordt op een bad boy. Dit keer gaat het over de perfecte studente Tessa Young en mysterieuze bad boy Hardin Scott. Als ze hem leert kennen valt ze als een blok voor hem, ook al weet ze dat het verkeerd is. Ze krijgen een stormachtige relatie en Hardin Scott zorgt ervoor dat ze twijfelt over alles. Check de trailer hieronder en je herkent meteen alle gelijkenissen tussen After en Fifty Shades of Grey.

Watch on YouTube

Film After cast
De superknappe Hardin Scott wordt gespeeld door Hero Fiennes Tiffin. Leuk weetje: hij speelde de jonge Marten Vilijn in Harry Potter En De Halfbloed Prins. Tessa Young wordt gespeeld door Josephine Langford. Herkenbare achternaam hè? Klopt! Ze is het zusje van Katherine Langford, Hannah Baker in 13 Reasons Why. 

View post on Instagram
 

 

View post on Instagram
 

De film draait dus vanaf vandaag in de bioscoop, dus plan maar snel een biosdate met je lover of je vriendinnen, want je wil hem zeker niet missen! 

Bron: Cosmopolitan.nl | Beeld: iStock

Must reads 👀