News

Morgan biecht op of hij en Milou het bed hebben gedeeld

Gisteren lieten wij jullie weten dat naast Laura en Roger ook de relatie van Morgan en Rodanya Temptation Island waarschijnlijk niet heeft overleefd. Of er op het eiland iets is gebeurd is nog onduidelijk, maar er is duidelijk ná de uitzendingen wél van alles gebeurd. Het schijnt namelijk dat Milou en Morgan elkaar nu zien en zelfs samen geslapen hebben? Wat is waar en wat niet? Morgan reageerde vandaag op de roddels.

Hoe zit het nu tussen Morgan en Milou?
Dat is de vraag waar iedereen antwoord op wil. RTL Boulevard sprak met the man himself en hij gaf duidelijk antwoord op de vraag of hij een relatie heeft met Milou: ”Nee, zeker niet!” Hij vertelde dat ze een keer met z’n allen zijn gaan stappen en dat het daar bij is gebleven. Daarnaast voegde hij er nog aan toe: “Ik kan overigens goed overweg met Heikki, dus ik zou dat nooit doen.” Hij geeft toe dat hij inmiddels wel gek wordt van alle roddels.

Rodanya reageerde heel anders op de roddel dat Milou het bed zou hebben gedeeld met haar liefje Morgan. Lees hier het gesprek (lees: bitch fight) tussen Milou en Rodanya. reageerde Rodanya

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Temptation Island 2019 🌴 (@milouvanagtmael) op

Bron: RTL Boulevard