News

Er komt nu ook een HEMA rookworst voor vegans

Er is goed nieuws voor alle vega’s en vegans onder ons, want er komt nu ook een vegan HEMA rookworst. De appeltaart van de winkel is er nu ook voor vegans en je kan er ook al een vega saucijzenbroodje eten. Maarre, dat de vegan rookworst is niet de enige HEMA snack die er komt voor de mensen die vega of vegan zijn. Lees hieronder wat er nog meer allemaal gaat veranderen bij de winkel. 

Vegan HEMA rookworst
Ging jij vroeger ook altijd special naar HEMA voor een heerlijke rookworst, maar eet je nu vegetarisch of ben je een veganist geworden? Dan loop je nu natuurlijk snel voorbij de HEMA rookworst, maar dat is niet meer nodig want HEMA komt nu ook met een vegan rookworst. Lekker! Enne, dat is niet het enige iconische product van HEMA, want ze willen ook een vegan tompouce op de markt brengen. Het is jammer genoeg nog niet bekend wanneer de vegan HEMA rookworst en vegan tompouce te verkrijgen is, maar we houden je op de hoogte. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door HEMA (@hemanederland) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door HEMA (@hemanederland) op

HEMA duurzaamheid
HEMA is steeds meer bezig met duurzaamheid. Zo brengen ze niet alleen de vega(n) snacks op de markt, maar willen ze ook veel minder plastic gebruiken en ze zijn overgegaan op duurzaam katoen. Goed bezig HEMA! 

Bron: Cosmopolitan.nl, AD | Beeld: iStock