Fashion

Ladder in panty? Dit doe je ertegen

Stap je net op je fiets en dan haal je je ring langs je panty. Ohnee.. Not again. Je kan nu niet meer terug naar huis maar je kan ook écht niet aankomen met een ladder in panty. De grootste fashion struggle ever. Het liefst doe je je panty uit, maar dit is niet altijd een optie. Om ervoor te zorgen dat jij hier geen last meer van hebt, hebben wij de beste tips tegen een ladder in je panty gezet. You’re welcome!

Ladder in panty voorkomen doe je zo

Ladder in panty tip 1: in de vriezer
Nee, de vriezer is niet alleen voor Ben&Jerry’s en waterijsjes. De kou van de vriezer zorgt ervoor dat de vezels in de panty en stuk sterker worden en daarom de kans op een ladder erg verkleinen. Hoe werkt het? Als je de panty net hebt gekocht, maak je de panty een beetje vochtig en stop je hem in een plastic zakje. Het plastic zakje laat je de hele nacht in de vriezer liggen. De volgende dag laat je de panty ontdooien en opdrogen. Je hoeft dit trucje maar één keer te doen en tada, jouw panty kan er helemaal tegen aan.

Ladder in panty tip 2: haarspray
Zitten je krullen mooi in je haar, beetje haarspray erop en ben je ready to go? Spuit dan ook even wat haarlak op je panty.  Een beetje haarspray op je panty verstuiven doet wonderen voor de stevigheid van de nylon. De haarspray zorgt voor een extra laagje stevigheid en bescherming. Voorkomen is beter dan genezen, right?

via GIPHY

Ladder in panty tip 3. the right underwear
Het is ook belangrijk om goed ondergoed onder je panty te dragen. Draag het liefst ondergoed van niet al te glad materiaal. Door glad ondergoed zakt je panty sneller af, waardoor je er dus meer aan gaat lopen trekken de hele dag. En dan zal je zien dat je hem net kapottrekt…

Ladder in panty tip 4: sokjes
Je nagels kunnen er al snel voor zorgen dat je binnen no-time een ladder in je panty hebt. Draag daarom dunne sokjes onder je panty. Heel simpel maar het werkt het wel. De sokjes beschermen je teennagels die anders je panty kunnen verwoesten. 

Mocht je toch al onderweg zijn en is het je niet gelukt om je panty heel te houden? Zorg dan dat je een potje blanke nagellak bij je hebt.

Ladder in panty tip 5: blanke nagellak
Een ladder kan je repareren met blanke nagellak. Ga voorzichtig over de ladder heen, begin onder en ga dan naar boven. Zo voorkom je dat de ladder gigantisch groot wordt. Voordat je de deur uitgaat, stop dus nog even een potje nagellak in je tas. Dan loop jij straks niet met meer been dan panty op het feestje. 

ladders in pantyBron: dailymail.co, metro.co, | Beeld: iStock

Shop hier onze favoriete boots