Food

Met deze hack scoor jij vanaf nu altijd gratis hamburgers bij McDonald’s

Eet jij het liefst je ontbijt, lunch en avondeten bij McDonald’s? Ben jij er altijd als eerste bij als er een nieuwe burger wordt gelanceerd en ga jij regelmatig langs de fastfoodketen voor een euroknaller burger? Dan hebben wij een geniale hack voor je die je moet weten. Er is namelijk een trucje waardoor je altijd gratis hamburgers scoort en wij delen ‘m vandaag met je.

Gratis hambugers bij McDonald’s
Kom jij regelmatig bij McDonald’s voor een euroknaller hamburger? Dan heb jij deze hack nodig in het leven. Een jongen vond namelijk een trucje waarbij je bij de ‘selfservice touchscreens’ gratis hamburgers bij McDonald’s scoort. Check hieronder de truc en het filmpje.

View post on Instagram
 

De truc
Hij bestelt eerst tien euroknaller hamburgers. Vervolgens past hij de bestelling aan, omdat ze een vegetarische vriend hebben, en bestelt de hamburgers zonder de burger. Vervolgens bestelt hij er nog een, maar dan wel met burger en rekent af. Hij krijgt te zien dat hij korting krijgt en €0,00 hoeft te betalen. Vervolgens haalt hij de bestelling op en krijgt de broodjes zonder burgers en één met burger en dat zonder te betalen. Of het trucje ook in Nederland werkt is nog onduidelijk. Ga jij het testen ;-)?

Beeld: Unsplash