Lifestyle

Dit is de reden waarom de liefde en jij gewoon niet werken gebaseerd op je sterrenbeeld

Liefde is mooi, liefde is leuk, maar eigenlijk is liefde gewoon ontzettend, mega, supermoeilijk en het liefst hadden we een gebruiksaanwijzing die ons stap voor stap uitlegt hoe de liefde werkt. Maar, helaas bestaat dit boekje nog niet. Gelukkig zijn er wel een hele hoop mensen die verstand hebben van sterrenkunde en jouw sterrenbeeld. Liefde en sterrenbeelden gaan hand in hand en hier lees je waarom de liefde in jouw leven niet altijd even soepel gaat.​

Ram: 21 maart – 19 april
Als ram ben je een bezig bijtje. Je bent rusteloos, hebt niks met routine en je verveelt je snel. Jouw (eventuele) partner vindt het daarom lastig om je bij te houden en wordt daar best onzeker van. Je geeft ze namelijk het gevoel dat ze nooit opwindend genoeg voor je zijn, zelfs als je liefje zo hard haar/zijn best voor je doet.

Stier: 20 april – 20 mei
Koppig zijn is misschien wel een van de bekendste eigenschappen van een stier. Je wil gewoon graag dingen op jouw manier. Door jouw koppigheid is het voor jouw scharrel of partner af en toe moeilijk om met je om te gaan. Wil jij naar de film, maar je lover liever naar het strand? Dan gaan jullie toch echt naar de film. Doe ook eens iets wat je maatje leuk vindt, zonder twijfel maak ook jij plezier.

Tweeling: 21 mei – 20 juni
Mevrouw wispelturig is ook wel jouw tweede naam. Of het om een outfit gaat, over wat je vanavond moet eten of een leuke spot voor een date, van iedere vorm van keuze krijg jij enorm veel keuzestress. Beslissingen nemen is gewoon niet jouw ding en jij laat de keuzes liever over aan de persoon waarmee je bent. Je weet gewoon nooit wat je wil en bent ontzettend bang de verkeerde keuze te maken. Voor hen komt dit over alsof je nooit de verantwoordelijkheid op je wil nemen en hen al het werk laat doen. Je moet lak krijgen aan die angsten, want wat is er nou erg aan dat je een keer een tentje uitzoekt waar de pizza iets minder lekker is? Hij/zij verlaat je niet door een vieze pizza.

via GIPHY

Kreeft: 21 juni – 22 juli
Jij bent als kreeft super optimistisch. Je klaagt nooit, mensen zien jou als de lieverd van de groep en ruzie komt bij jou zelden voor. Je gaat dan ook altijd mee met de flow, maar dat is juist iets wat je een tikkeltje teveel doet. Doordat jij maar altijd akkoord gaat met wat iedereen wil, lijkt het alsof je geen eigen mening hebt. Je (mogelijke) lover vraagt zich mogelijk af wie de echte jij is.

Leeuw: 23 juli – 22 augustus
Je vindt het belangrijk dat anderen een positief beeld over je hebben en bent hier een hoop van de tijd mee bezig. Je neemt dan ook niet zomaar iemand mee naar jouw familie en vrienden. Als het moment daar wel is zorg je er altijd voor dat je lover zich aan de regeltjes houdt. Je wil natuurlijk niet de ze raar over je gaan denken. Je bent ook iemand die veel geeft om haar social media en met je lover poseert totdat het perfecte plaatje daar is. Je maakt je meer zorgen om hoe je leven er voor anderen uitziet, dan om hoe het daadwerkelijk tussen jou en je lover gaat. Hierdoor loop je dingen mis in je relatie en groei je uiteindelijk uit elkaar.

Maagd: 23 augustus – 22 september
Een maagd is iemand met hoge muren om zichzelf heen. Je vindt het daarom ook moeilijk om mensen toe te laten en lacht serieuze onderwerpen weg. Je kwetsbaar opstellen vind je eng en daarom laat je liefde moeilijk toe. Of je écht al eens verliefd bent geweest vraag je je wel eens af.

via GIPHY

Weegschaal: 23 september – 22 oktober
Van nature zet jij als weegschaal overal vraagtekens achter. Je geeft het niet graag toe, maar je bent van jezelf gewoon een beetje achterdochtig. Je bent snel jaloers, kent de nodige FBI-trucjes op social media en hebt wel eens je (toekomstige) lover’s telefoon gecheckt. Je bent stiekem heel erg bang dat mensen je kwetsen, dus je wil die pijn het liefst voor zijn. Hoe vaak de ander zich ook voor je bewijst, blijf je het moeilijk vinden om het allemaal te geloven. Op een gegeven moment eist het bewijzen zijn tol bij je liefje. Op vertrouwen, kun je bouwen, ladies.

Schorpioen: 23 oktober – 21 november
Je vertrouwt niemand en houdt alles voor je. Jouw beste vriendinnen vinden jouw eigenschap geweldig, maar jou (eventuele) partner heeft het hier moeilijker mee. Hij/zij merkt aan je dat je ergens mee zit, maar krijgt het niet uit je. Wanneer er geen gesprekken plaatsvinden, duw je je liefde juist weg.

Boogschutter: 22 november – 21 december
Jij bent ook wel de ijskoningin van de vriendinnengroep en dat vind jij een hele fijne positie. Je houdt er niet zo van als mensen te dicht bij je in de buurt komen. Je zegt dat je het alleen zijn wel lekker vindt, maar diep van binnen mis je de warmte wel. Je weet alleen niet zo goed hoe je dit moet combineren, daarom kies je voor de veilige weg, zodat mensen niet de kans krijgen om je pijn te doen. 

via GIPHY

Steenbok: 22 december – 19 januari
Een steenbok is een echte binnenvetter. Je houdt je emoties voor jezelf en kropt alles op. Als je iets vervelends meemaakt dan probeer je dat stilletjes in jezelf te verwerken. Je weet ergens wel dat je emoties en verhalen er uitgooien beter voor je is, maar het voelt nog niet helemaal goed voor je. Waar je écht aan denkt, komt niemand te weten. Ook niet je (toekomstige) liefje, terwijl je ziet dat hij/zij heel graag bij je naar binnen wil. 

Waterman: 20 januari – 18 februari
Je wil het liever niet toegeven, maar eigenlijk ben je best wel laks. Je vindt het fijn als dingen op je schoot geworpen worden, in plaats van dat je er moeite voor moet doen. Dit merkt jouw (mogelijke) lover ook. Hij/zij moet veel aan je trekken voordat je aantoont dat je hen ook wel heel leuk vindt. Na veel en hard trekken, houdt het een keer op.

Vissen: 19 februari – 20 maart
Op een of andere manier weet drama jou altijd te vinden. Je bent iemand die snel conclusies trekt, maakt af en toe van een mug een olifant en voordat je met je (potentiële) lover praat, ben je al boos zonder het hele verhaal te kennen. Wie weet heeft hij/zij helemaal niks verkeerds gedaan? Dit wekt bij beide kanten een hele hoop frustratie op. Communication is the key.
Bron: thoughtcatalog.com, horoscope.com | Beeld: iStock