Travel

Bij HEMA boek je nu een bungalow met de meiden voor een prikkie

De meivakantie staat voor de deur en voor je het weet is het alweer zomervakantie. Heb je nog geen plannen met de meiden gemaakt, maar willen jullie wel even weg? Zoek niet verder, want bij HEMA zijn  nu de bungalowweken. Je boekt nu bij je favoriete warenhuis een midweekje in een bungalow, voor héél weinig geld. Dus trommel je vriendinnen op en boeken maar!

HEMA bungalowweken

Wil jij op vakantie met de meiden? Gooi dan nu die datumprikker eruit, want wij hebben een topaanbieding voor jullie gevonden. Het zijn namelijk de bungalowweken bij HEMA en daarom verkopen ze vouchers voor het verblijf in een Landal GreenParks bungalow voor héél weinig. De vouchers kosten €139 voor een midweek en daar krijg je een 2- 4,- 5,- of 6-persoons standaard accommodatie voor terug.

View post on Instagram
 

Dat betekent als je een midweekje in een bungalow verblijft samen met vijf vriendinnen, dit maar €23,15 per persoon kost. Wooohoo! Bij veel bungalowparken zit een (tropisch) zwembad en liggen ze in de natuur. Perfect voor een dagje zwembad of een heerlijke wandeling.  Je kunt de midweek voucher nog kopen tot en met 27 oktober 2019.

Check hier de beschikbaarheid en boek een weekendje weg

Beeld: iStock