News

Zo kun je Temptation Island-villa ‘Baan Asan’ deze zomer huren met de meiden

Zijn jij en je vriendinnen grote Temptation Island-fans en zitten jullie vanavond weer klaar voor een nieuwe aflevering? Besprek dan na de aflevering gelijk eens de vakantieplannen. Waarom? Nou, als echte Temptation-fans kunnen jullie de villa ‘Baan Asan’, waar de mannen met de verleidsters verblijven, dus gewoon boeken.

Baan Asan
De villa Baan Asan is bij ons beter bekend als de villa waar Heikki, Morgan, Roger, Sidney en de verleidsters verblijven dit seizoen van Temptation Island. En deze villa kun jij dus gewoon huren met de meiden, want in totaal kun je hier met tien meiden verbllijven. Wohooo!

Temptation Island villa
De villa ligt in Taling Ngam gelegen in Thailand. Baan Asan heeft één master suite, vier suite-kamers en twee kinderkamers. Daarnaast beschikt de villa over acht badkamers, een infinity pool, sportschool een gigantische keuken, een bubbelbad en (doe maar lekker decadent) een privéchef. Maar hey, dat mag ook wel voor dat geld. De grootste kamer kost namelijk al zo’n €1500 euro per nacht. Droom even met ons mee en kijk naar beelden van deze prachtige villa. Boek hier de villa.

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

Beeld: Unsplash

Must reads 👀