Travel

5 vakantiebestemmingen voor jou en je lover op basis van hoe lang jullie samen zijn

De zomervakantie is alweer sneller dan je denkt, dus het is tijd om plannen te maken. Ben jij van plan om deze vakantie erop uit te gaan met je lover, maar heb je nog geen idee waar de reis naartoe gaat? Geen probleem. Wij hebben vakantiebestemmingen voor jou en je lover verzameld op basis van hoe lang jullie samen zijn.

1. Jullie zijn net bij elkaar
Jullie zijn pas een paar maanden ‘officieel’ en willen in de zomervakantie voor het eerst samen ‘weg’. Het liefst boeken jullie gelijk een retourtje naar de Malediven, maar slow down. Jullie hebben misschien het gevoel alsof jullie elkaar al jaren kennen, maar in realiteit is dat natuurlijk nog maar een paar maanden. Ga daarom eerst eens een weekend of midweek samen weg. Wat dacht je van uitwaaien aan de Nederlandse kust of een weekendje over de grens? Antwerpen, Gent en Brugge zijn perfecte steden voor een eerste tripje met je lief.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Stad Brugge (@stadbrugge) op

2. Jullie zijn al een jaar hotel de botel
Jullie kennen elkaar inmiddels al meer dan een jaar en houden het nog steeds met elkaar uit ;-). Dat is een goed tekenen! Grote kans dat jullie het een weekje met elkaar ook prima volhouden. Tijd voor de volgende stap en een tripje buiten De Benelux. Wat dacht je van tapas happen in Madrid, lekker aan het strand liggen in Lissabon of cocktails nippen in Boedapest?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Madrid Secreto (@madrid_secreto) op

3. Juliie vormen al meer dan twee jaar een koppel
Julllie zijn het inmiddels gewend om langere tijd met elkaar samen te zijn. De korte vakantie hebben jullie zonder ruzie doorstaan, dus tijd voor de volgende stap. Zijn jullie een beetje avontuurlijk? Dan is dit het moment om te gaan kamperen. Gooi de tent achterin de auto of huur een Volkswagen-busje en ga erop uit. Jullie zijn door deze vakantie nog meer op elkaar aangewezen en leren elkaar hierdoor waarschijnlijk nog beter kennen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Sudtirol Lovers (@sudtirol_lovers) op

4. Als het even wat minder gaat…
Zit jullie relatie in een dipje? Geef niet gelijk op, maar ga juist even weg uit jullie vertrouwde omgeving. Als jullie allebei in staat zijn om jullie relatie te redden, boek dan een tripje naar Parijs. Maar huh, dat is toch de stad van de liefde? Precies, daarom juist! Hopelijk bloeit hier de liefde weer op en komen jullie verliefd thuis.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht dat is gedeeld door @loves_france_ op

5. Het is jullie 5 year anniversary
Jullie zijn meer dan vijf jaar samen. Woohooo! Wat een mijlpaal; tijd om dit te vieren. Maar eerst even sparen… Dit is namelijk het moment om samen een echte verre reis te maken. Jullie weten wat jullie van elkaar kunnen verwachten en zijn perfect op elkaar ingesteld. Het is alleen de vraag: waar gaan jullie heen? Van backpacken in Thailand tot cultuur snuiven in Zuid-Amerika, het is maar net waar jullie van houden. Have fun!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Bali, Indonesia 🌴 (@balilife) op

Beeld: iStock