Beauty

Dit waren de meeste populaire make-upproducten van 2018

Make-up(pen) is misschien wel een van onze favoriete dagelijkse bezigheden. De ene dag gaan we all the way en de andere dag lekker naturel. Van mascara, tot highlighter en lipsticks, we zijn overal gek op. Op Instagram is dat ook te merken, de beautygoeroes lijken zich iedere dag te vermenigvuldigen en dat vinden wij beauty-fans helemaal niet erg. Instagramaccount Trendmood1 spotte de meest favoriete beautyproducten van 2018. Vind hieronder de meest populaire make-upproducten en leg ze meteen in jouw winkelmandje.

En de winnaars van de meest populaire make-upmerken zijn…​
De vijf beautymerken die het meeste in de smaak vielen, waren:
– Too Faced
– Tarte Cosmetics 
– Fenty Beauty
– Morphe

Dit zijn stuk voor stuk grote en ietwat duurdere merken. Girlscene is ook gek op betaalbare make-up die je bij de drogist haalt. Ook in de categorie drugstore make-up, oftewel make-up van de drogist, won het merk Wet ‘n Wild. Deze populaire make-upmerken zijn helaas alleen online te koop, daarom heeft Girlscene wat pareltjes voor je op een rij gezet. Oja, verlaat de pagina niet te snel wanneer jij jouw nieuwe aanwinst hebt gespot, want onderaan de producten ontdek jij wat dé beauty trend van 2018 was. Kom erachter of jij er het afgelopen jaar trendy bij liep! 

10 producten van de meest populaire make-up:
1. Too Faced
Too Faced Air Buffed BB Creme Complete Makeup - Linen Glow
Air Buffed BB Creme Complete Makeup – Linen Glow | €24,50
Too Faced Super Fun Night Set
Super Fun Night Set | €44,45

2. Tarte Cosmetics
Tarte Lashy and Flashy
Lashy & Flashy Lash Curler and mini mascara | €17,00
Tarte mascara
Lights, Camera, Lashes | €25,00

3. Fenty Beauty
Ondanks dat Fenty Beauty een van de meest populaire make-up produceert, zijn de producten helaas niet in Nederland verkrijgbaar. Maar gelukkig scoor je de prachtige producten van Fenty Beauty op de website van Sephora. Wanneer je de producten vanuit Amerika shopt, is de kans aanwezig dat je douanekosten moet betalen en dat scheelt een hele hoop geld.
Fenty Beauty lipgloss
Fenty Beauty by Rihanna – Gloss Bom Universal Lip Luminizer | €17.00
Fenty Beauty eyeshadow palette
Fenty Beauty by Rihanna – Moroccan Spice
| €49,00

4. Morphe
Morphe eyeshadow palette
35W Warm it Up palette | €39,99
Morphe mini highlighter
Liquid Luster Mini Highlighter Drops 4 pack
| €28,45

5. Wet ‘n Wild
Wet 'n Wild eyeliner
Mega Eyes Defining Marker – 869 Blackest Black
 | €12,50
Wet 'n Wild gel lipliner
Perfect Pout Gel Lip Liner – 651B Bare To Comment
 | €8,99

Cut Cread: de beauty trend van het jaar
De beauty trend van het jaar was de Cut Crease. Nu denk je misschien: de Cut wat? De Cut Crease heb je hoogstwaarschijnlijk al heel vaak voorbij zien komen op diverse YouTube en Instagram-video’s. De Cut Crease is namelijk een look voor op je ogen. De crease is namelijk het ooglid. In 2017 gingen we los met het blenden van onze oogschaduw op ons ooglid, maar met de nieuwe Cut Crease make-uptechniek creëer je diepte en expressie met een duidelijk kleurverschil. Kijk naar de volgende voorbeelden en je begrijpt precies wat we bedoelen. Als je in het rijtje producten kijkt van populaire make-up, is er een pareltje waarmee jij deze look maakt. Dat is wel het proberen waard, of niet? We love it.

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

Bron: cosmopolitan.com.uk, trendmood1 | Beeld: Unsplash

Must reads 👀