Astrologie

7 redenen waarom Tweelingen de beste vriendinnen zijn

tweelingen-sterrenbeeld-vriendin

Het hebben van een goede vriendin is hartstikke belangrijk. Je hebt haar nodig als jij je heel erg rot voelt door een break-up bijvoorbeeld, maar je hebt je bestie ook nodig om leuke dingen te doen. Is de sterrenbeeld van je beste vriendin Tweelingen? Dan zit jullie vriendschap helemaal goed, want iemand met het sterrenbeeld Tweelingen is grappig, vriendelijk en is heel erg avontuurlijk. Lees snel verder voor alle eigenschappen van Tweelingen en vergeet natuurlijk niet te checken of je bestie Tweelingen als sterrenbeeld heeft.

1. Ze heeft droge humor

Humor heeft je bestie zeker, alleen heeft ze hele droge en sarcastische humor. Niet iedereen vindt haar grappen altijd even leuk, maar jij bent het gewend en kan heel hard om haar lachen. Het is daarom nooit saai als je met haar op stap bent.

2. Ze is avontuurlijk

Het is nooit saai met haar, niet alleen omdat ze droge humor heeft, maar ook omdat ze een heel erg avontuurlijk sterrenbeeld is. Voor je het weet staat ze weer bij je op de stoep met wilde plannen. Eén nadeel: ze kan dus zomaar beslissen om een wereldreis te maken en je voor een langere tijd alleen te laten…

3. Ze is onvoorspelbaar

Tweelingen kunnen heel erg onvoorspelbaar zijn, zo ook je beste vriendin. Daardoor vinden mensen haar soms een beetje raar en wordt ze niet altijd begrepen. Maar daar heb jij helemaal geen problemen mee, want daardoor is jouw leven met die vriendin nooit saai.

4. Ze is flexibel

Ze past zich makkelijk aan. Heeft ze eigenlijk al plannen gemaakt, maar heb jij haar nodig omdat jij je rot voelt? Dan cancelt ze alles en komt ze direct jouw kant op. Maar ook als jullie op een feestje zijn en de plannen veranderen, dan doet zij daar niet moeilijk over.

5. Ze praat makkelijk

Je BFF zit de hele dag door op een praatstoel. Ze praat namelijk heel makkelijk met iedereen en dat zorgt ervoor dat jullie ook sneller nieuwe mensen ontmoeten. Gelukkig wordt het niet irritant als ze 24/7 aan het praten is, want ze weet ook veel en daardoor deelt ze vaak nuttige info.

6. Ze is vriendelijk

Ze staat altijd voor iedereen klaar en is naar iedereen om haar heen heel erg vriendelijk. Heb je een keer geen lunch mee? Dan deelt ze haar broodje gerust met jou, maar ook met onbekenden.

7. Ze houdt niet van drama

Je beste vriendin houdt echt niet van drama en loopt er bij weg als de ruzie uit de hand loopt. Hebben jullie een grote ruzie gehad? Dan probeert ze deze snel te vergeten en door te gaan. Let dus wel goed op dat jullie ruzies wel goed en rustig uitpraten.

Must reads 👀