Lifestyle

Opgegroeid met zussen? Op deze momenten kon jij je zusje wel achter het behang plakken

Soms kan je wel al haar haren uit haar hoofd trekken, maar eigenlijk kun je helemaal niet zonder haar: je zus. Je kan aan je besties alles vertellen over vroeger, maar zij waren er niet bij. Je zus wel. En ook al haalt ze soms het bloed onder je nagels vandaan, ze was er ook voor je toen je hart voor het eerst gebroken werd. Deze momenten herken je gegarandeerd als je opgegroeid bent met zussen. 

Wanneer ze ongevraagd kleding van je ‘leende’
Wil je je net klaar gaan maken voor het feestje van vanavond, krijg je een Snapchat van je zusje waar ze jouw(!) shirtje aan heeft. Precies het shirtje dat jij aan wilde doen vanavond. Argh.. that bitch!  Nu wordt het maar weer zoeken wat jij aan moet trekken…

via GIPHY

De badkamer race
Elke ochtend was het weer hetzelfde verhaal… Wilde je net onder de douche stappen, is je zusje je voor. ‘Schieeeeet ohoooop!’.

En niet te vergeten: de race wie voorin mag zitten
Helaas gold de regel niet ‘de oudste mag voorin.’ Elke keer was het weer rennen naar de auto om het plekje voorin de auto te bemachtigen. Ook al was je haar soms voor, zij vond dat ze meer recht had op de stoel voorin de auto dan jij. ‘Maar Mam, Lotte zat vorige keer al voorin’…

♥ De vakantiereizen met de auto
Die lange vakantiereizen naar Spanje of Frankrijk met de auto staan voor altijd in je geheugen geschreven. Dit was het perfecte moment om je zusje helemaal te irriteren (of zij jou). Je moet toch wat doen als je je verveelt, toch? 

via GIPHY

Haar soms iets té eerlijke mening
Ze zegt precies waar het op staat. Als je outfit niet matchy is, vertelt ze dat luid en duidelijk aan je. Zit je haar niet goed? Zij zal zich je er nog wel aan herinneren dat je zo écht niet de deur uit kan. Terwijl jij je haar juist zo on fleek vond zitten.. 

♥ Wanneer ze je chanteerde
 “Doe dit, anders vertel ik mama wat je hebt gedaan!” ‘MAM!!!’

♥ Met niemand anders kun je zo lekker ruzie maken
Niemand anders kan het bloed zo erg onder je nagels vandaan halen (en dat denkt zij vast ook over jou). Maar stiekem vinden jullie het ook superleuk om elkaar uit te lokken. Juist omdat jij je zus zo goed kent, weet jij precies wat je moet doen om haar door het lint te laten gaan. Schelden, schreeuwen, knokken, om vervolgens weer samen vrolijk naast elkaar op de bank zitten. 

♥ Maar, de ruzies met haar duren nooit lang
Eén ding is zeker: jullie ruzies duren nooit lang. Want je kunt je niet eens voorstellen hoe het is om haar niet iedere dag te spreken. Het blijft toch voor altijd je zusje. Don’t mess with my sister. 

Bron: buzzfeed.com, society19.com | iStock