Fashion

Lookbook: met de nieuwe zomercollectie van Primark haal jij de zomer in huis

Van de nieuwe zomercollectie van Primark begin je direct te stralen. Alles aan de collectie geeft je namelijk een heerlijke zomerse vibe. De kledingstukken hebben funky bohemian vibes en zijn geïnspireerd op de mode uit de jaren 90. De kledingstukken zijn stuk voor stuk luchtig, dus perfect voor de hitte die ons te wachten staat. Deze zomerse collectie bevat superveel kleuren en ons favoriete dierenprintje vind je er ook in terug (yay!). Laat de zomer maar komen!

De kleding uit de 90’s maakt haar comeback met heerlijke items als satijnen jurken, gehaakte jumpsuits en metallic bikini’s. Jij steelt sowieso de show deze zomer. Vanaf mei kun je de hele collectie shoppen in de winkels. Is je kast nog niet toe aan een zomerupdate maar wil jij nog toffe kledingstukken voor de lente scoren? Bekijk dan de lentecollectie van Bershka met de mooiste items in de trendkleuren van de lente: pastelkleuren.

Lookbook zomercollectie Primark 2019Lookbook zomercollectie Primark 2019Lookbook zomercollectie Primark 2019Lookbook zomercollectie Primark 2019Lookbook zomercollectie Primark 2019Lookbook zomercollectie Primark 2019Lookbook zomercollectie Primark 2019Lookbook zomercollectie Primark 2019Lookbook zomercollectie Primark 2019Lookbook zomercollectie Primark 2019Lookbook zomercollectie Primark 2019Lookbook zomercollectie Primark 2019
Beeld: Primark