Food

Vergeet high tea, want er bestaat nu high friet

Het zal je vast niet verbazen dat we op de Girlscene-redactie dól zijn op eten. We testen regelmatige ijsjes, chocoladerepen of een nieuwe burger, maar wat we vandaag voorbij zagen komen gaat ook zeker op onze wishlist. Vergeet high tea en high wine (zo 2019 ;-))), want er bestaat nu high friet.

High friet
Wil je met je vriendinnen iets leuks doen, maar ben je een beetje klaar met high tea en high wine? Ga dan voor next level met al je vriendinnen die dol zijn op eten: ga aan de high friet. Met een high friet zijn jullie zo’n twee uur zoet (of eh zout). Het assortiment bestaat uit kleine frikadelletjes speciaal, vijf soorten friet en veel andere soorten mini snacks. Daarbij serveren ze salades, stoofvlees en verschillende sauzen. Yum! Lees hieronder waar je moet zijn.

Waar je moet zijn voor een high friet? Dan moet je afreizen naar Dieden-Ravenstein. De high friet wordt verzorgd door In Alle St(r)aten. Je reserveert hier al een high friet voor 10 personen en kost dan €15 per persoon exclusief drankjes of €25 inclusief drankjes. Bij wie loopt het water al in de mond? Klik hier om te reserveren.

Beeld: Unsplash