News

Cole Sprouse vertelt hoe Riverdale nu verdergaat zonder Luke Perry

Op maandag vijf maart overleed Riverdale-acteur Luke Perry heel onverwachts. Hij kreeg een beroerte en werd met spoed opgenomen in het ziekenhuis, waar hij uiteindelijk overleed. Natuurlijk werden de opnames van Riverdale direct stopgezet en veel fans van de serie vroegen zich af hoe het nu verder gaat. Cole Sprouse vertelt in een interview hoe het nu verder zal gaan met Riverdale zonder Luke Perry

Riverdale zonder Luke Perry
Cole Sprouse is zijn nieuwe film Five Feet Apart aan het promoten, maar er wordt ook over het overlijden van zijn collega Luke Perry gepraat. Bij ‘The View’ vertelt de Riverdale-acteur: “Hij was heel erg geliefd. De hele wereld treurt om zijn overlijden, maar hij had liever dat we allemaal lachten over zijn geweldige verhalen dan dat we te lang rouwden.”

Ook vertelt Cole Sprouse over hoe het nu verder zal gaan met Riverdale zonder Luke Perry. Zo laat de acteur weten dat hij er niet te diep op in kan gaan, zonder te veel te verklappen. Cole Sprouse: “We hebben iets narratiefs gepland. We hebben ook een aantal afleveringen aan hem opgedragen.” Een heel erg mooi gebaar van de Riverdale-makers en de cast! 

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress