News

Expeditie Robinson zoekt testers voor de proeven

Dit jaar is het alweer tijd voor het 20e seizoen van Expeditie Robinson. Over een paar maanden kunnen we weer genieten van BN’ers en onbekenden die allemaal toffe proeven moeten doen om zo de finale te behalen. Maar voordat de opnames van het 20e seizoen van start gaat moeten de proeven natuurlijk wel getest worden en daarom zijn ze op zoek naar echte doorbijters die de proeven willen testen. Iets voor jou?

Expeditie Robinson testers gezocht
Is het jouw grootste droom om de Expeditie Robinson proeven te doen? Dan is dit je kans, want Expeditie Robinson is op zoek naar echte doorbijters die de proeven willen testen. YAS! Je hoeft hiervoor alleen het formulier in te vullen en dan maak je kans om één van de finalisten van ‘Doorbijters Gezocht’ te worden. Enne, als jij het finalespel uiteindelijk wint, dan mag jij mee naar de Filipijnen en word je de Expeditie Robinson proeventester. Hoe geweldig is dat?! 

View post on Instagram
 

Voordat je het formulier invult zijn er nog wel wat voorwaarden waar jij rekening mee moet houden. Zo moet je minimaal 18 jaar oud zijn, beschikbaar zijn tussen half juni en half juli 2019, je hebt een gezondheidsverklaring van je huisarts en je bent tussen 22 en 28 april beschikbaar om het finalespel te spelen. Are you excited?  Geef je dan maar snel op en wie weet ben jij straks de proeventester op het Expeditie Robinson Eiland. 

Beeld: Expeditie Robinson