News

Er bestaat nu eindelijk rode wijn thee

Nu het weer buiten niet zo prettig is, is het natuurlijk heerlijk om op de bank te ploffen en er een warme kop thee bij te pakken. Enne, we hebben heel erg goed nieuws voor alle thee- en rode wijn liefhebbers, want er bestaat nu ook thee met rode wijn smaak. Nu kunnen we de hele dag door rode ‘wijn’ drinken. Benieuwd? Lees snel verder waar je de rode wijn thee kan kopen.

Ben jij een echte theeliefhebber, ben je jouw standaard theesmaken helemaal zat, vind je het heerlijk om af en toe een glaasje rode wijn te drinken, maar haat je de katers? Dan vind jij deze nieuwe theesmaak helemaal fan-tas-tisch! Er bestaat dus nu eindelijk rode wijn thee en dat is perfect voor jouw Netflix-avonden.  

Rode wijn thee
De rode wijn thee shop je hier voor maar €11,99 en dan krijg je 80 gram losse thee. Het fijne aan de thee: het is alcaholvrij en dus kan je er heel veel van drinken zonder katers te krijgen. YAS! Enne, je hoeft voor deze rode wijn thee natuurlijk niet 18+ te zijn. De bijzondere theesmaak is met vlierbessen, krenten en hibiscusbloemblaadjes. Klinkt goed, toch? Dus wil je een avondje wijn drinken met je vriendinnen, maar de volgende dag niet wakker worden met een giga kater? Dan is deze rode wijn thee de oplossing. 

rode wijn thee

Must reads 👀