Lifestyle

Nieuwe stagiaire: Sylvana

Hi lieve girls van Girlscene! Ik zal mezelf even voorstellen: Ik ben Sylvana en ik ben 20 jaar. De komende vier maanden ga ik de redactie van Girlscene versterken, hoe leuk! Ik houd heel erg van fashion en lifestyle, dus toen ik de vacature langs zag komen moest ik gelijk reageren. En met goed geluk: nu zit ik hier, tussen de meiden van de redactie, mijn eerste eigen artikel te schrijven. 

Ik zal even wat meer over mijzelf vertellen. Mijn naam is dus Sylvana en ik ben opgegroeid in het knusse dorpje Assendelft. Heerlijk om ‘s ochtends de vogels te horen fluiten, maar ik was eigenlijk wel toe aan het échte studentenleven. Sinds december woon ik dan ook samen met mijn beste vriendin in het hartje centrum van Amsterdam (echt een aanrader). 

Op dit moment zit ik in mijn derde jaar van mijn opleiding Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Deze opleiding is heel breed: je kan meer leren over fotografie en video, marketing, vormgeving en artikelen schrijven. En artikelen schrijven is juist net wat ik superleuk vind ;).  

Maar wie ben ik nu echt? Ik houd van gezelligheid, feestjes en ga het liefst heel het jaar op vakantie. Ik ben echt een zomermens en ben nu al aan het aftellen voor het festivalseizoen. Ik kan me echt vermaken met een dagje slenteren door de stad of lekker mensen spotten op het terras. Ik werk eigenlijk al vanaf mijn 15e in de horeca en vind het heel leuk om mensen blij te maken met lekker eten. (Zelf koken is dan wel weer een ander verhaal). 

Fun facts about me: 

– Ik kan echt slecht ‘nee’ zeggen
– Ik heb een verslaving aan kauwgom
– Ik heb echt het slechtste richtingsgevoel ever. Je moet mij niet de weg laten wijzen
– Mijn vriend woont in Brabant (Carnavállllll)
– Ik eet me altijd té vol met all you can eat-sushi (herkenbaar?)
– Ik houd van losgaan op oude hitjes
– Ik heb echt de allerliefste ouders en zussen van de hele wereld 

Ik ben heel erg blij dat ik mijn stage mag lopen bij Girlscene. Ik hoop veel te leren en jullie héél veel leuke artikelen te laten lezen. Tot snel!

Liefs,
Sylvana