Films & Series

Netflix films: To All The Boys: P.S. I Still Love You staat nu op Netflix

Redactie

Heb jij de Netflix-film To All The Boys I’ve Loved Before al meerdere keren gezien? Snappen wij helemaal, want hallo Noah Centineo *heart eyes*. Een tijdje terug kwamen we al met heel erg goed nieuws, want er komt een vervolg op de Netflix-film To All The Boys I’ve Loved Before en er wordt al steeds meer bekend gemaakt over het tweede deel. YAS! Lees snel verder wat je allemaal kan verwachten van de TATBILB sequel, de releasedatum én de eerste beelden. 

Vervolg To All The Boys I’ve Loved Before: To All The Boys: P.S. I Still Love You

In de Netflix-film To All The Boys I’ve Loved Before staat het leven van Lara Jean helemaal op zijn kop, omdat haar geheime liefdesbrieven zijn verstuurd naar haar vijf secret lovers… De film was een groot succes en logisch dus ook dat er een vervolg komt op To All The Boys I’ve Loved Before. Dit vervolg heet To All The Boys: P.S. I Still Love You.

Trailer To All The Boys: P.S. I Still Love You

In deze tweede trailer is te zien hoe Lara Jean wordt geconfronteerd met John Ambrose, de jongen die haar vijfde liefdesbrief heeft ontvangen. Zelf heeft ze nog steeds een relatie met Peter en deze tussenkomst van John zet Lara aan het denken. Voor wie zal ze kiezen? Woensdag 12 februari kan je To All The Boys: P.S. I Still Love You bekijken op Netflix. Bekijk hieronder de trailer:

Watch on YouTube

Cast To All The Boys: P.S. I Still Love You

YAS! Het is officieel: hottie Noah Centineo en Lana Condor komen terug als Lara Jean en Peter Kavinsky in het tweede deel van To All The Boys I’ve Loved Before. Aan de eerste teaser te zien van de sequel kunnen we ook John Ambrose verwachten in de nieuwe film. Deze oude liefde van Lara Jean wordt gespeeld door Jordan Fisher. Ook zien we oud Riverdale-acteur Ross Butler in de sequel. Hij speelt Trevor Pike, de beste vriend van Peter. 

View post on Twitter

 

View post on Instagram
 

Verhaallijn To All The Boys: P.S. I Still Love You

Er is nog niks officieels bekend over het vervolg, maar aangezien er ook een boek is kunnen we wel een aantal dingen verwachten. Zo krijgt Peter Kavinsky namelijk concurrentie van John Ambrose. Enne, die John kan er nog weleens voor zorgen dat Peter Kavinsky wordt gedumpt door Lara Jean… Actrice Lana vertelt dat ze daar best wel bang voor is, ook omdat Noah a.k.a. Peter best wel veel fans heeft die boos gaan worden. Noah Centineo lijkt het wel leuk als er love triangles gaan komen, net als in de Twilight-films. 

View post on Instagram
 

Netflix To All The Boys: P.S. I Still Love You

Voor de eerste film had Netflix alleen de rechten gekocht, maar voor To All The Boys: P.S. I Still Love You gaan ze samenwerken met Paramount. Netflix heeft dus meer invloed op het vervolg. 

View post on Instagram
 

Wanneer op Netflix: To All The Boys: P.S. I Still Love You

Yay, eindelijk weten we wanneer het vervolg op TATBILB op Netflix verschijnt: 12 februari. Nog eventjes wachten dus. Tot die tijd kijken we het eerste deel van To All The Boys I’ve Loved Before nog maar een keer. 

De eerste beelden To All The Boys: P.S. I Still Love You

Netflix heeft niet één, maar twee officiële trailers gelanceerd. Lucky us. Leuk: er zijn naast trailers, ook stilstaande beelden van de film geplaatst. Check ze hieronder!

View post on Twitter

Watch on YouTube
Watch on YouTube

Bron: Seventeen.com | Beeld: Brunopress