News

Zo gaat het nu verder met Riverdale na de dood van Luke Perry

Zoals jullie nu waarschijnlijk allemaal wel weten is Riverdale-acteur Luke Perry (Fred Andrews in Riverdale) deze week overleden. Vorige week woensdag kreeg de acteur een beroerte en werd hij met spoed opgenomen in het ziekenhuis, waarna hij uiteindelijk maandag overleed. De opnames van Riverdale werden tijdelijk stopgezet, maar hoe gaat het nu verder?

Luke Perry speelde Fred Andrews, de vader van Archie in de serie Riverdale. De cast en crew van Riverdale waren zeer aangeslagen door het overlijden van Luke Perry, ze zaten midden in de opnames van een nieuw seizoen.  Maandag en dinsdag werden de opnames stil gelegd, om iedereen tijd te geven hun verdriet te verwerken.
 

Via Instagram reageert Riverdale-actrice Lili Reinhart op het overlijden van Luke Perry. Zo schrijft ze onder andere: “Ik ben diep geraakt. Wij allemaal. Het is raar om te zien dat de wereld verder gaat. Wanneer iemand van wie je houdt, van je wordt afgenomen.” Ook Vanessa Morgan, Toni in Riverdale, laat op Instagram weten dat ze nog steeds niet gelooft dat het nieuws waar is. “Bescheiden en vriendelijk naar iedereen om je heen. Altijd aan iedereen goed advies geven. Rest in peace, Angel. We all love you.” 

Gisteren kwam er in Amerika een nieuwe Riverdale aflevering op televisie, deze werd opgedragen aan Luke Perry. Deze aflevering staat vanaf vandaag op Netflix in Nederland. Na een pauze van twee dagen, draaide gisteren de set weer als vanouds, wat volgens hen “absoluut een wens van Luke was geweest.”

Beeld: Brunopress