Travel

Dit zijn de leukste Airbnb’s in Nederland voor een vriendinnenweekend

Ga jij jaarlijks met je vriendinnen een weekendje weg, maar hebben jullie de standaard bungalowparken nu wel een beetje gezien? Overweeg dan eens om een Airbnb-huis te boeken met de meiden. Jullie hebben voor het weekend een heel huis tot jullie beschikking en besparen hiermee misschien ook nog eens heel wat knaken. Kijk snel mee naar deze prachtige Airbnb pareltjes.

1. Wellness huis in Enschede (11 personen)
Zijn jullie dol op een dagje spa? Dan is deze wellness villa in Enschede iets voor jullie! Dit huis bevat namelijk een sauna, jacuzzi én sfeerhaard om lekker tot rust te komen. Daarnaast bevindt het huis zich op loopafstand van het centrum om lekker te shoppen of ‘s avonds de stad onveilig te maken.

 

2. Blokhut met sauna en jacuzzi in Ermelo (7 personen)
Houden jullie van een beetje avontuur? Dan is deze houten bungalow iets voor jullie. De luxe bungalow staat in de bossen van Ermelo en beschikt over een sauna en jacuzzi. Love it!

3. Vriendenstrandhuis in Zeeland (10 personen)
Zijn jullie met een grote groep en willen jullie er in de zomer op uit? Blijf lekker in Nederland en boek deze villa in Zeeland. Jullie kunnen de hele dag zwemmen in het bijbehorende zwembad en als jullie die zat zijn gaan jullie gewoon lekker door tannen op het strand.

 

4. Windmolen vlakbij Amsterdam (6 personen)
Van een boerderij naar een windmolen, want ook dat is mogelijk op Airbnb. Overnachten in een echte molen. Dat kun je toch weer effe mooi van je bucketlist afstrepen.

5. Oud schoolgebouw in Zeeland (6 personen)
Middenin de polder ligt dit oude schoolgebouw waar je met zes vriendinnen kunt overnachten. Om het huis wonen een aantal dieren: van kippen tot geiten een poes en een hond. Gezellig!

6. Villa met buiten jacuzzi op Ameland (6 personen)
Klaar om een weekend uit te waaien met je beste vriendinnen? Ga dan naar Ameland en boek deze prachtige villa met hottub, sauna en stoombad.
 

7. Voormalig binnenvaartschip in Sneek (16 personen)
Bestaat je girlsquad uit meer dan tien personen? Boek dan dit oude binnenvaartschip in Sneek. Hoe leuk om hier met je bff’s te vertoeven tijdens Sneekweek?

Beeld: Unsplash