News

De opnames van Riverdale stopgezet na overlijden van Luke Perry

Gisteravond kwam het trieste nieuws naar buiten dat acteur Luke Perry, Fred Andrews in Riverdale, is overleden. Vorige week woensdag kreeg de acteur een beroerte en werd hij met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Daar werd hij in coma gehouden. Het is natuurlijk een grote schok, ook voor de Riverdale cast, en daarom is er besloten op de opnames van Riverdale tijdelijk te stoppen. 

Riverdale opnames stopgezet
Na het schokkende nieuws van de dood van Riverdale-acteur Luke Perry, is er besloten om de opnames van Riverdale stop te zetten. Zo krijgen de cast en crew de tijd om te rouwen. Het is nog niet bekend wanneer de opnames van Riverdale weer verdergaan en of het verhaal moet worden aangepast. Wij missen de lieve Luke Perry, a.k.a. Fred Andrews, nu al…

View post on Instagram
 

Reacties Riverdale cast
Via Instagram reageert Riverdale-actrice Lili Reinhart op het overlijden van Luke Perry. Zo schrijft ze onder andere: “Ik ben diep geraakt. Wij allemaal. Het is raar om te zien dat de wereld verder gaat. Wanneer iemand van wie je houdt, van je wordt afgenomen.” Ook Vanessa Morgan, Toni in Riverdale, laat op Instagram weten dat ze nog steeds niet gelooft dat het nieuws waar is. “Bescheiden en vriendelijk naar iedereen om je heen. Altijd aan iedereen goed advies geven. Rest in peace, Angel. We all love you.” 

reacties riverdale cast

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Riverdale

Must reads 👀