Celebs

Heeft To All The Boys I’ve Loved Before-acteur Noah Centineo een nieuwe vriendin?

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Jennifer Lawrence showt haar verlovingsring tijdens Fashion Week, de reden waarom Jordyn Woods zoende met Tristan Thompson en heeft Noah Centineo van To All The Boys I’ve Loved Before een nieuwe vriendin? 

Heeft Noah Centineo een nieuwe vriendin?
Vorig weekend waren de Oscars en daar had Noah Centineo het backstage wel heel erg gezellig met actrice Lily Collins. Volgens The Hollywood Times waren de twee non-stop samen. De twee speelden eerder in een videoclip al een stel, maar fans denken dat de twee in real life ook een stel zijn. Zo flirten de twee ook via Instagram met elkaar. 

View post on Instagram
 

Dit is de reden waarom Kylie Jenner’s BFF Jordyn Woods zoende met Tristan Thompson
Vorige week werd het bekend dat de beste vriendin van Kylie Jenner, Jordyn Woods, is vreemdgegaan met Tristan Thompson. Nu heeft een anonieme bron aan Us Weekly laten weten waarom ze dit heeft gedaan. Volgens de bron was Jordyn heel erg onzeker, omdat ze bekend stond als ‘de beste vriendin van’. De bron: “Dus toen ze aandacht kreeg van Tristan zonder Kylie erbij, wist ze niet hoe ze ermee om moest gaan.” Ook laat de bron weten aan Us Weekly dat ze het heel erg prettig vond, maar dat ze zich nu slechter dan ooit voelt… 

View post on Instagram
 

Jennifer Lawrence showt verlovingsring tijdens Paris Fashion Week
Yay! Jennifer Lawrence is verloofd en ze laat haar prachtige verlovingsring maar al te graag showen tijdens Paris Fashion Week (snappen wij!). Voor de show van Dior ging ze op de foto en ze straalde helemaal terwijl ze haar hand mét bling bling showde. 

View post on Instagram
 

Temptation Island’ Jefferson heeft een relatie met iemand van EOTB
Deze week lieten we al weten dat deze EOTB-ster en Temptation Island-verleidster waarschijnlijk aan het daten zijn, maar er is een nieuw EOTB/Temptation Island-koppel. Jefferson van Temptation Island 2017 heeft namelijk een relatie met Hannah van EOTB. De twee zijn helemaal happy samen, maar zullen nooit meedoen aan Temptation Island lieten ze weten aan Cosmopolitan. 

 

Hailey Bieber heeft een nieuwe tattoo
Ben jij ook zo fan van kleine tattoos? Hailey Baldwin in ieder geval wel. Ze heeft een nieuwe mini-tattoo laten zetten door tattoo artist Jon Boy en wij vinden hem pretty! Zelf heeft het model nog geen foto geplaatst van haar nieuwste tattoo, maar de tattoo artist plaatste er al wel eentje. Hailey heeft nu een kleine diamant laten zetten achter haar oor. Cute!

View post on Instagram
 

Bron: Cosmopolitan.nl, People.com | Beeld: Gettyimages

Must reads 👀