News

Disneyland Parijs organiseert binnenkort mega yogasessies

Het lijkt erop dat het voorjaar al zijn intocht maakt en dat betekent dat er ook weer gewerkt moet worden aan die bikinibody, want voor je het weet is het alweer zomer. Van HIIT, naar pilates en af en toe een lesje yoga. Hoewel we niet altijd zin hebben om te sporten, krijg je door dit fantastische nieuws spontaan zin in sporten. In Disneyland Parijs worden namelijk binnenkort yogasessie georganiseerd en je begrijpt dat wij hier bij moeten zijn.

We krijgen spontaan zin om te sporten met dit nieuws, want Disneyland Parijs organiseert dit jaar een grote yogasessie. Het Walt Disney Studios Park nodigt deze zomer alle bezoekers uit om mee te doen aan een rustgevende yogales. Yay! Schrijf 6 en 7 september maar vast in je agenda, want dan vinden de yogasessies plaatst in het park. Vorig jaar organiseerde Disneyland Parijs ook al yogalessen en daar kwamen toen zo’n 700 bezoekers op af. Tara Stiles, een bekende Amerikaanse yoga-instructeur, gaf samen met Goofy yogales. Love it! Benieuwd hoe dit eraan toe gaat? Bekijk dan alvast het filmpje hieronder.

Ben je geen yogatype maar een hardloper? Dan organiseert Disneyland 19 tot en met 22 september de vierde editie van het Disneyland Paris Run Weekend. Het is daarbij de bedoeling dat je een aantal kilometer hardloopt door het park. Je kunt kiezen uit de afstanden 5, 10 of 21 kilometer.

 

Beeld: Unsplash